Stranger Things-ster Sadie Sink belandt in een sekte in de trailer van 'A Sacrifice'

Films
zaterdag, 25 mei 2024 om 10:00
sadie
Stranger Things-ster Sadie Sink schittert in de hoofdrol van de nieuwe thriller A Sacrifice. De actrice heeft zich na de Netflix-hitserie verder ontwikkeld in het horrorgenre met rollen in de Fear Street-trilogie en de film Eli. A Sacrifice versterkt haar positie in dit genre, hoewel de film meer een psychologische thriller is.
De trailer introduceert Ben Monroe, gespeeld door Eric Bana, een sociaal-psycholoog die een gevaarlijke sekte in Berlijn onderzoekt. Zijn rebelse tienerdochter Mazzy, vertolkt door Sadie Sink, raakt betrokken bij dezelfde sekte na haar kennismaking met de mysterieuze lokale jongen Martin, gespeeld door Jonas Dassler. De situatie escaleert wanneer Mazzy steeds verder afdwaalt van haar vader en dieper in de sekte verstrikt raakt, wat Ben dwingt om haar te redden.
Jordan Scott regisseert de film, terwijl haar vader, Gladiator- en Alien-regisseur Ridley Scott een oogje in het zeil houdt als producent. Eric Bana treedt naast zijn hoofdrol ook op als uitvoerend producent. De film heeft ook nog een Nederlands tintje. Blade Runner 2049-actrice Sylvia Hoeks schittert naast Bana en Sink als ‘Nina’. Verder maken Sophie Rois, Stephan Kampwirth en Lara Feith de cast compleet.
Het is nog niet duidelijk of de film ook in Nederland te zien zal zijn. Bekijk hieronder de officiële trailer van A Sacrifice.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!