Spannende spionage-thriller met Tom Cruise en Cobie Smulders verovert Netflix

Films
vrijdag, 14 juni 2024 om 6:00
jvkbzbcvqfaj0vmjajjfxjtnbsc
Jack Reacher: Never Go Back uit 2016, met in de hoofdrollen Tom Cruise en Cobie Smulders, is uitgegroeid tot een enorme hit op Netflix. Ondanks gemengde kritieken bij de oorspronkelijke release, schiet de film momenteel omhoog in de top 10 van meest bekeken films op het platform.
Jack Reacher: Never Go Back, geregisseerd door Edward Zwick, volgt het verhaal van Jack Reacher (gespeeld door Tom Cruise), een voormalige militaire politieofficier, die terugkeert naar zijn oude hoofdkwartier in Washington D.C. Daar ontdekt hij dat zijn contactpersoon, majoor Susan Turner (Cobie Smulders), ten onrechte is beschuldigd van spionage. Reacher gaat samen met Turner op de vlucht om haar naam te zuiveren en stuit op een samenzwering die tot de hoogste regionen van het leger reikt.
De film staat bol van de spannende actiescènes, iets waar Tom Cruise bekend om staat. Zijn intense en fysieke rol als Reacher wordt door veel fans geprezen, ondanks dat hij verschilt van de boekversie van het personage. Cruise weet de essentie van Reacher vast te leggen: een doorgewinterde eenling met een sterk rechtvaardigheidsgevoel.
Bij de oorspronkelijke release kreeg de film gemengde recensies. Op Rotten Tomatoes behaalde hij een score van 37%, met als consensus dat de film formulematig en voorspelbaar was. De actiescènes en de prestaties van Cruise werden – hoe kan het ook anders – geprezen. Op IMDb lijkt de film beter te scoren, waar Never Go Back kan rekenen op een 6.1.
Jack Reacher: Never Go Back is nu te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!