Nieuwe misdaadsfilm 'The Bikeriders' met Tom Hardy en Austin Butler binnenkort in de bioscoop

Films
vrijdag, 01 maart 2024 om 15:16
the bikeriders st 9 jpg sd high 2023 focus features llc all rights reserved 1
Universal Pictures heeft de nieuwe trailer van The Bikeriders gedeeld, de veelbelovende nieuwe dramafilm van regisseur Jeff Nichols, met memorabele rollen weggelegd voor Austin Butler, Tom Hardy, Norman Reedus en Jodie Comer. De film is geïnspireerd op Danny Lyons' gelijknamige boek uit 1967.
The Bikeriders werpt een fascinerende blik op de opkomst van de Vandals, een motorclub in het Midwesten van de Verenigde Staten. Via de lens van de clubleden volgen we hun evolutie gedurende tien jaar, van een ontmoetingsplaats voor lokale buitenbeentjes tot een duistere bende die de unieke levensstijl van de oorspronkelijke groep bedreigt.
De indrukwekkende cast van The Bikeriders bestaat uit getalenteerde acteurs zoals Austin Butler, bekend van zijn opvallende rollen in Once Upon a Time in Hollywood, Tom Hardy en de getalenteerde Jodie Comer. Ook leveren Norman Reedus, Michael Shannon, Boyd Holbrook, Toby Wallace, Karl Glusman, Mike Faist, Damon Herriman, Emory Cohen, Beau Knapp en Happy Anderson een belangrijke bijdragen aan de film.
De officiële beschrijving van de film luidt: "The Bikeriders, met in de hoofdrollen Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy en Norman Reedus, volgt de opkomst van een motorclub uit het midwesten van de Verenigde Staten, de Vandals. Gezien door de ogen van de leden, evolueert de club in de loop van tien jaar van een verzamelplaats voor outsiders naar een meer sinistere bende, die de unieke manier van leven van de oorspronkelijke groep bedreigt."
Regisseur Jeff Nichols' keuze om The Bikeriders te regisseren en te schrijven, gebaseerd op het werk van Danny Lyon, wekt hoge verwachtingen voor een film die zowel visueel boeiend als emotioneel aangrijpend belooft te zijn. De spannende dramafilm gaat op 4 juli in première in de bioscoop; bekijk hieronder de kakel verse traile van The Bikeriders.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!