Netflix kondigt nieuwe film aan in de Fear Street-franchise: 'Fear Street: Prom Queen'

Films
zaterdag, 30 maart 2024 om 13:00
oevhyfiuj1qjunyuskvib5xozpb
De angstaanjagende horrortrilogie Fear Street, met alle drie de delen (1994, 1978 en 1666) nu te zien op Netflix, krijgt een nieuwe film. Geregisseerd door Matt Palmer (die de film samen met Donald McLeary schreef), pakt Fear Street: Prom Queen het verhaal op in 1988, op een schoolbal waar de stad Shadyside nooit meer over zal zwijgen.
De eerste drie Fear Street-films, gebaseerd op de boeken van R.L Stine, reisden verder en verder terug in de bloederige geschiedenis van de toepasselijk genaamde stad. Aan het einde van het derde deel leek het kwaad voorgoed overwonnen te zijn - tot een scène na de aftiteling een onbekend figuur toonde die een sinister boek stal. Het kwaad sterft nooit in Shadyside.
In dit volgende deel van de met bloed doordrenkte Fear Street-franchise zijn de voorbereidingen voor het schoolbal op Shadyside High in volle gang en is de meidenclique van It Girls druk bezig met haar gebruikelijke zoete en wrede campagnes. Maar wanneer een buitenstaander onverwacht wordt genomineerd, en de andere meisjes op mysterieuze wijze verdwijnen, staat de school plotseling voor een hel.
Fear Street: Prom Queen heeft een geweldige cast met onder andere India Fowler (The Nevers, Insomnia), Suzanna Son (Red Rocket, The Idol), Fina Strazza (Paper Girls, Above the Shadows), David Iacono (The Summer I Turned Pretty, Cinnamon), Ella Rubin (The Idea of You), Chris Klein (Sweet Magnolias, American Pie), Lili Taylor (Outer Range, Manhunt) en Katherine Waterston (The End We Start From, Perry Mason).
Fear Street: Prom Queen is nu in productie, houd onze website in de gaten voor verdere updates waarbij het wachten is op de eerste trailer. Tot die tijd kun je genieten van de voorgaande Fear Street-films die allemaal te zien zijn op Netflix.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!