Frank Lammers kondigt terugkeer aan als Ferry Bouman voor nieuwe "Ferry"-film

Films
donderdag, 16 november 2023 om 18:10
igmtl225zoagby2s5y5yfmaehay
Netflix heeft bevestigd dat de charismatische drugsbaron uit het zuiden, Ferry Bouman, terugkeert in een gloednieuwe film. Met een bedwelmende mix van actie, intriges en een vleugje nostalgie belooft deze film een epische voortzetting te worden van het derde seizoen van de geliefde serie "Undercover".
Opnieuw schittert de getalenteerde acteur Frank Lammers als Ferry Bouman en zien we Huub Smit als Dennis in de hoofdrollen. De regie van dit veelbelovende vervolg is toevertrouwd aan Wannes Destoop, terwijl de schrijvers Tibbe van Hoof en Geerard Van de Walle garant staan voor een meeslepende voortzetting van het verhaal.
dsc 3581 1140x570
Still 'Ferry: De Serie' via Netflix
De nieuwe "Ferry"-film werpt een blik op het leven van de eens zo machtige drugsbaron, die nu een teruggetrokken bestaan leidt, ver verwijderd van het Brabantse criminele circuit. Ondanks een ogenschijnlijk vreedzaam leven achtervolgt het gewelddadige en verraderlijke verleden van Ferry hem als een schaduw. Het publiek wordt meegenomen op een reis door een leven doordrenkt met geweld, leugens en bedrog.
Terwijl Ferry probeert te ontsnappen aan zijn duistere verleden, rijst de prangende vraag: zal de stoere drugsbaron met pensioen gaan, of heeft hij nog één laatste truc in zijn mouw? De film belooft een emotionele achtbaan te worden, waarbij het geweten van Ferry een cruciale rol speelt in het ontrafelen van zijn complexe karakter.
De nieuwe "Ferry"-film zal volgend jaar exclusief beschikbaar zijn op Netflix. Met de steun van zowel Belgische instanties als VRT belooft deze nieuwe toevoeging aan het Ferry-universum een onmisbare ervaring te worden voor zowel fans als nieuwkomers. Hoewel de exacte releasedatum nog onduidelijk is, is de aankondiging alleen al goed nieuws voor de fans van Ferry Bouman.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!