Seth MacFarlane verrast met eerste trailer van langverwachte "TED" prequel-serie

TV en Series
donderdag, 16 november 2023 om 17:41
jcvhl3pnxekrg3sgk2szrkxh94a
In 2012 bracht de film "Ted" een unieke combinatie van humor, volwassenheid en de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een man en zijn pratende teddybeer naar het grote scherm. Het onverwachte succes van de film opende de deur naar een gloednieuwe prequelserie, waarin we een kijkje nemen in het jeugdige verleden van John Bennett en zijn iconische teddybeer.
De rol van Mark Wahlberg als volwassen John Bennett wordt overgenomen door de getalenteerde Max Burkholder in de nieuwe prequelserie. Burkholder belooft de kijkers mee te nemen op een nostalgische reis naar de jeugdjaren van John, waarin de kiem van zijn vriendschap met Ted wordt gelegd.
y4nyby674jtsbylzvx1lsgaz1wb 1140x570
Still 'Ted' via TMDB
Een opvallend kenmerk van de serie is het gebruik van geavanceerde CGI-technologie. In tegenstelling tot de film, waarin Ted fysiek aanwezig was tijdens de opnames, wordt de teddybeer nu achteraf in de scènes gemonteerd. Deze technologische benadering opent de deur naar creatieve mogelijkheden en geeft de makers de vrijheid om Ted naadloos in verschillende situaties te plaatsen.
Seth MacFarlane, de briljante geest achter de iconische stem van Ted en bekend van het succesvolle animatie-epos "Family Guy", heeft niet alleen zijn stem aan de serie geleend, maar heeft ook een creatieve rol in het schrijfproces vervuld. Het eerste seizoen van "TED" bestaat uit acht afleveringen, allemaal doordrenkt met de kenmerkende humor en levendige dialogen die we van MacFarlane gewend zijn.
osu1pem2v6ikj4n5pp6go1nynje 1140x570
Still 'Ted' via TMDB
Amerikaanse tv-kijkers kunnen vanaf 11 januari genieten van "TED" via de streamingdienst Peacock. Voor de Nederlandse fans blijft het nog even een mysterie wanneer de serie onze kant op komt, maar de teaser trailer geeft alvast een veelbelovend voorproefje van wat ons te wachten staat.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!