The Nerd Shepherd

Disney onthult nieuwe trailer van “Percy Jackson and the Olympians”

Percy Jackson and the Olympians

Disney heeft zojuist een nieuwe trailer onthuld voor de langverwachte live-action adaptatie van Rick Riordan’s boekenserie “Percy Jackson and The Olympians,” die exclusief naar Disney+ komt. De serie debuteert met twee afleveringen op 20 december, gevolgd door wekelijkse releases. Na eerdere mislukte pogingen om de wereldberoemde boekenserie te verfilmen, neemt Disney nu een nieuwe aanpak met een Disney Plus-serie.

Het verhaal volgt Percy Jackson, een hedendaagse 12-jarige halfgod die net begint te wennen aan zijn bovennatuurlijke krachten. Zijn wereld wordt overhoop gegooid wanneer de oppergod Zeus hem beschuldigt van de diefstal van zijn machtige bliksemschicht. Nu staat Percy voor de taak om dwars door Amerika te trekken, de bliksemschicht terug te vinden en de orde in Olympus te herstellen.

LEES OOK | Waargebeurde spionage-thriller met Benedict Cumberbatch nu te zien op Netflix

Percy Jackson and the Olympians
Still 'Percy Jackson and the Olympians' via TMDB

James Bobin leidt de regie van de nieuwe “Percy Jackson and the Olympians” Disney Plus-serie, met een scenario dat gezamenlijk is geschreven door Rick Riordan en Jon Steinberg. Het script is gebaseerd op het eerste deel van Riordan’s geliefde boekenserie “Camp Half-Blood Chronicles”. De cast van Percy Jackson and the Olympians omvat Dior Goodjohn als Clarisse La Rue, Charlie Bushnell als Luke Castellan, Virginia Kull als Sally Jackson, Glynn Turman als Chiron, Megan Mullally als Mr. Dodds, Olivea Morton als Nancy Bobofit, en Timm Sharp als Gabe Ugliano.

Met een veelbelovende cast en een avontuurlijk verhaal doordrenkt met mythologie lijkt Percy Jackson and the Olympians op het punt te staan ​​een indrukwekkende toevoeging te worden aan het Disney+ aanbod. Ondanks eerdere teleurstellingen, zoals het geflopte “Percy Jackson: Sea of Monsters”, waagt Disney zich opnieuw aan een verfilming. Bekijk hieronder de trailer.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen