Netflix-kijkers smullen van nieuw kostuumdrama: "álles wat Bridgerton zou moeten doen!"

Films
woensdag, 03 juli 2024 om 12:00
ziczxjstax3daaocck8uxlr66me
Met het einde van het derde seizoen van de populaire serie Bridgerton is het wachten op het vierde seizoen begonnen. Voor de fans die verlangen naar meer romantiek en intriges uit het Regency-tijdperk, biedt Netflix een uitstekende zoethouder met de recente toevoeging van de film Mr. Malcolm's List.
Dit historische kostuumdrama uit 2022, geregisseerd door Emma Holly Jones en gebaseerd op de gelijknamige roman van Suzanne Allain, is een boeiende aanvulling voor liefhebbers van Bridgerton. Mr. Malcolm's List vertelt het verhaal van Julia Thistlewaite, gespeeld door Zawe Ashton, een jonge vrouw die door een mislukte date met de begeerde vrijgezel Mr. Jeremy Malcolm (Sope Dirisu) publiekelijk belachelijk wordt gemaakt.
Mr. Malcolm blijkt een lijst met eisen voor een toekomstige bruid te hebben, en Julia voldeed hier niet aan. Vastberaden om wraak te nemen, roept Julia de hulp in van haar vriendin Selina Dalton (Freida Pinto). Selina wordt getraind om Mr. Malcolm te verleiden en uiteindelijk zijn eigen regels tegen hem te gebruiken. Selina en Mr. Malcolm raken daadwerkelijk in elkaar geïnteresseerd, wat het oorspronkelijke plan van Julia in gevaar brengt.
Mr. Malcolm's List ging in première in de Verenigde Staten en Canada op 1 juli 2022 en werd later dat jaar ook in het Verenigd Koninkrijk uitgebracht. De film werd over het algemeen positief ontvangen, met een score van 82% op Rotten Tomatoes en een gemiddelde beoordeling van 6.0/10 op IMDb.
Voor fans van Bridgerton die uitkijken naar het vierde seizoen, is Mr. Malcolm's List een uitstekende afleiding. De film biedt dezelfde mix van romantiek, sociale intriges en visuele pracht die de serie zo populair maakt. Kijkers trekken ook op sociale media vergelijkingen, waarbij sommigen zelfs beweren dat de film de serie overtreft. "Mr. Malcolm’s List doet alles wat Bridgerton zou moeten doen. Voor mensen die Bridgerton niet leuk vinden, ga deze film kijken!”
Mr. Malcolm’s List is nu te zien op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!