Michael Keaton en Jenna Ortega schitteren in eerste trailer van 'Beetlejuice, Beetlejuice'

Films
vrijdag, 22 maart 2024 om 12:00
beetlejuice beetlejuice st 1 jpg sd high 2024 warner bros entertainment inc all rights reserved photo credit parisa taghizadeh
We hebben er 36 jaar op moeten wachten, maar dit jaar keert Beetlejuice eindelijk terug! Warner Bros. heeft zojuist de langverwachte eerste trailer uitgebracht voor het vervolg op de geliefde cultklassieker Beetlejuice uit 1988.
Deze nieuwe film, getiteld Beetlejuice Beetlejuice, belooft een weerzien met de griezelige charmeur, vertolkt door niemand minder dan Michael Keaton. Fans kunnen zich verheugen op de terugkeer van enkele bekende gezichten uit de originele film, waaronder Winona Ryder als Lydia Deetz en Catherine O'Hara als Delia Deetz.
Ook voegt Jenna Ortega zich toe aan de cast als nieuwkomer Astrid Deetz. Daarnaast maken Monica Bellucci en Willem Dafoe hun opwachting, respectievelijk als Beetlejuice's vrouw en een politieagent in het hiernamaals met een bijzondere achtergrond als voormalig B-filmactieheld. Justin Theroux sluit zich ook aan bij de cast in een nieuwe rol.
Het script voor Beetlejuice Beetlejuice is geschreven door Alfred Gough en Miles Millar, de creatieve breinen achter de populaire Netflix-serie Wednesday. Het originele Beetlejuice vertelde het verhaal van een overleden echtpaar, gespeeld door Alec Baldwin en Geena Davis, die proberen de nieuwe bewoners, de familie Deetz, weg te jagen uit hun huis met de hulp van de excentrieke geest Beetlejuice. Deze film kreeg na de release een grote cultaanhang en inspireerde zelfs een succesvolle Broadway-musical.
Wat betreft de titel van de film, Beetlejuice Beetlejuice, legt Burton uit dat hij niet wilde dat het voelde als simpelweg Beetlejuice 2. Hij overwoog zelfs Beetlejuice 2024 A.D., maar koos uiteindelijk voor een meer directe benadering.
Fans van het origineel en nieuwe kijkers kunnen zich klaarmaken voor een onvergetelijke reis naar het hiernamaals! Beetlejuice Beetlejuice staat gepland voor release op 6 september. Bekijk hieronder de officiële eerste trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!