Matt Damon en Casey Affleck beroven een corrupte politicus in de trailer van 'The Instigators'

Films
vrijdag, 14 juni 2024 om 14:00
dxbkznhd6claokpqfo8ojk09lrv
Apple TV+ heeft de eerste officiële trailer van The Instigators onthuld, een nieuwe actiekomedie geregisseerd door Doug Liman en met in de hoofdrollen Matt Damon en Casey Affleck. De film is vanaf 9 augustus te streamen.
The Instigators speelt zich af in Boston en volgt Rory (gespeeld door Damon), een vader die in zware financiële problemen zit en noodgedwongen samenwerkt met de ex-gedetineerde Cobby (Affleck) om geld te stelen van een corrupte politicus. Wanneer hun plan volledig uit de hand loopt, moeten ze niet alleen ontsnappen aan de politie, maar ook aan corrupte ambtenaren en gevaarlijke misdaadbazen. Onderweg weten ze Rory’s therapeut, gespeeld door Hong Chau, over te halen om hen te helpen bij hun ontsnapping.
De trailer biedt een eerste blik op de dynamiek tussen Damon en Affleck, die eerder samenwerkten in films zoals Good Will Hunting, de Ocean’s Eleven-trilogie, en recentelijk Oppenheimer. Dit keer spelen ze echter geen koelbloedige criminelen, maar eerder onhandige personages die verstrikt raken in een chaotisch avontuur.
Naast Damon en Affleck kent de cast een aantal sterke namen, waaronder Ron Perlman, Michael Stuhlbarg, Paul Walter Hauser, Ving Rhames, Alfred Molina en Jack Harlow. Rhames speelt naar verluidt een agent die achter Damon en Affleck aanzit, terwijl Perlman de rol van burgemeester op zich neemt. Hong Chau, bekend van haar rollen in The Whale, The Menu, en Asteroid City, speelt de therapeut die ongewild betrokken raakt bij het vluchtplan van de twee hoofdrolspelers.
Doug Liman, bekend van zijn werk met Damon aan The Bourne Identity in 2002, regisseert de film op basis van een scenario dat mede is geschreven door Casey Affleck en Chuck MacLean. Ben Affleck, Matt Damon, John Graham, Jeff Robinov en Alison Winter produceren de film die wordt uitgebracht onder hun productiebanner Artist Equity.
The Instigators is vanaf 9 augustus te streamen op Apple TV+, bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!