Bereid je voor op een bloederige kerst met de aankomende slasher-film "It's a Wonderful Knife"

Films
dinsdag, 10 oktober 2023 om 13:14
tpyr6unnb2qood15tyxdgtrwgq0 scaled
Dit jaar wordt het Halloween-seizoen verrassend verlengd tot in de kerstvakantie, en dit fenomeen kunnen we deels toeschrijven aan de gedurfde en vernieuwende film "It's a Wonderful Knife." Deze film slaagt erin om de traditionele kerstsfeer een macabere draai te geven, waardoor de feestdagen nooit meer hetzelfde zullen zijn.
Tyler MacIntyre, de getalenteerde regisseur achter 'Tragedy Girls', en de briljante schrijver Michael Kennedy, die ons eerder al 'Freaky' bracht, hebben samengewerkt om een duistere en komische slasher-film te creëren die gegarandeerd voor kippenvel zorgt. Als de trailer een voorproefje is van wat komen gaat, kunnen we deze winter een allesbehalve rustige nacht verwachten.
Het verhaal draait om Winnie Carruthers, gespeeld door Jane Widdop, wiens leven een jaar na het redden van haar stad van een kerstmoordenaar allesbehalve 'wonderlijk' is. Natuurlijk wenst ze dat ze nooit geboren was, en onder een mysterieuze hemelse gloed komt die wens angstaanjagend tot leven. In deze nieuwe tijdlijn, waarin ze nooit heeft bestaan, is de moordenaar nooit gevat, wat leidt tot een spoor van horror tijdens de feestdagen.
ie2sf6pm3wwfhi0gvabsqxiimi9 1140x570
Still 'It's a Wonderful Knife' via TMDB
'It's a Wonderful Knife' daagt je uit om de traditionele kerstsfeer op te geven en in plaats daarvan de duistere kant van de feestdagen te omarmen. De film mengt de warme nostalgische gevoelens van klassieke kerstfilms met de huiveringwekkende spanning van een slasher-film, wat resulteert in een onvergetelijke filmervaring.
"It's a Wonderful Knife" in vanaf volgende maand te zien in de bioscoop en zal het kerstseizoen een angstaanjagend goede start geven. Deze film doet je afvragen of je echt verlangt naar een idyllische kerst, of dat een dosis kersthorror precies is wat je nodig hebt om je bellen dit jaar te laten rinkelen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!