Internet wordt wild na gelekte foto's van 'Lilo & Stitch'-film: "Ziet er veel beter uit dan verwacht!"

Films
zaterdag, 17 februari 2024 om 19:47
lilostitch
Op dit moment wordt de Lilo & Stitch-film opgenomen in Hawaii en er blijven steeds meer foto's uitlekken van de opnames. Nadat eerder al foto's verschenen van Billy Magnussen als Pleakley, zijn nu ook de eerste beelden opgedoken van zowel Lilo, gespeeld door nieuwkomer Maia Kealoha, als Stitch.
Veel fans waren nieuwsgierig naar hoe de vriendelijke alien zou overkomen in live-action, maar op basis van de eerste - zij het ietwat vage - foto, concluderen fans dat de makers het bij het juiste eind hebben. Disney's Lilo & Stitch is een live-action remake van de gelijknamige animatiefilm uit 2002. De film zal hoogstwaarschijnlijk de bioscoopzalen overslaan en rechtstreeks zijn debuut maken op Disney+, waarbij wordt gesproken over een release later dit jaar in juni.
De film wordt geregisseerd door Dean Fleischer Camp, geschreven door Chris Kekaniokalani Bright, en sterren Maia Kealoha als Lilo, met Lilo & Stitch-maker Chris Sanders die naar verluidt zijn rol als Stitch opnieuw vertolkt. Ook Zach Galifianakis, Sydney Agudong, Billy Magnussen, Kaipo Dudoit, Courtney B. Vance, en Tia Carrere maken deel uit van de cast.
Op de gelekte setfoto’s van Lilo & Stitch komen louter positieve reacties. Iemand schrijft: “Ik hou ervan dat ze het ontwerp helemaal niet hebben veranderd.” Terwijl een ander besluit in therapie te moeten na zo’n schattig gezicht. Het enige waar sommigen aan voorbij lijken te gaan, is het feit dat het waarschijnlijk om een fysieke pop gaat die wordt gebruikt als referentie voor belichting. Vergelijkbaar met wat de Sonic-films doen.
Desalniettemin moge het duidelijk zijn dat de aankomende Lilo & Stitch-film een aangename verrassing lijkt te worden, al is het wel bedenkelijk dat de film waarschijnlijk de bioscoopzalen zal overslaan. Wat vind jij van het ontwerp van Stitch? Bekijk hieronder de beelden.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!