Halle Berry rekruteert Mark Wahlberg voor gevaarlijke spionagemissie in trailer van 'The Union'

Films
woensdag, 26 juni 2024 om 18:15
a
Vanaf 16 augustus kunnen Netflix-abonnees genieten van de nieuwe actiekomedie The Union, geregisseerd door Julian Farino en geschreven door Joe Barton en David Guggenheim met hoofdrollen voor Mark Wahlberg en Halle Berry. De streamingdienst heeft zojuist de officiële trailer vrijgegeven.
The Union vertelt het verhaal van Roxanne (Berry) en Mike (Wahlberg), twee voormalige middelbare schoolgeliefden die na vele jaren weer bij elkaar komen. Mike leidt een rustig leven als bouwvakker in New Jersey, tevreden met zijn bescheiden bestaan. Zijn wereld verandert drastisch wanneer Roxanne hem weer opzoekt in een bar. Ze is niet op zoek naar een romantische hereniging, maar wil hem rekruteren voor een gevaarlijke spionagemissie in Europa. Roxanne, inmiddels spion voor een geheime organisatie genaamd The Union, heeft Mike's hulp nodig om een gestolen lijst met de identiteit van alle Amerikaanse spionnen terug te halen.
De trailer toont hoe Mike, aanvankelijk een 'nobody', verandert in een spion door de intensieve training van Roxanne. Hij rent over de daken van Londen, schiet op doelen en beschermt een mysterieuze koffer terwijl hij door Europa wordt achtervolgd.
Naast Wahlberg en Berry bestaat de cast van The Union uit getalenteerde acteurs zoals Mike Colter, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica De Gouw, Alice Lee, Jackie Earle Haley en J.K. Simmons. Regisseur Julian Farino benadrukt dat ondanks de spectaculaire actiescènes, de relatie tussen Roxanne en Mike de kern van de film vormt.
The Union is vanaf 16 Augustus te zien op Netflix, bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!