Exclusief: Ciarán Hinds en Lesley Manville binnenkort in Nederland voor opnames van 'Midwinter Break'

Films
dinsdag, 27 februari 2024 om 20:04
15ivmbukbfboy0ynoijcm8kpg09
Volgende maand zal Amsterdam wederom het toneel zijn van een internationale filmproductie. Van 8 tot minstens 12 maart zullen er opnames plaatsvinden in onze hoofdstad voor de nieuwe komische dramafilm Midwinter Break.
De Oscar-genomineerden Lesley Manville (bekend van Phantom Thread, Mrs. Harris Goes to Paris, en haar rol als Princess Margaret in de Netflix-serie The Crown) en Ciarán Hinds (bekend van Belfast, Tinker Tailor Soldier Spy, en onder andere zijn rol als Mance Rayder in de HBO-serie Game of Thrones) bundelen hun krachten voor deze film, het debuut van de met een Olivier bekroonde Britse theaterregisseur Polly Findlay.
Het verhaal, gebaseerd op de roman van BAFTA-genomineerde auteur Bernard MacLaverty (Lamb) en geschreven door Nick Payne (The Last Letter from Your Lover, We Live in Time), volgt Stella en Gerry, een lang getrouwd stel dat op een kruispunt in hun relatie belandt wanneer ze een reis naar Amsterdam maken.
De film wordt geproduceerd door Guy Heeley, wiens eerdere werken onder andere Steven Knight's Locke met Tom Hardy, Joe Wright's Cyrano met Peter Dinklage, en Stephen Daldry's lockdown komedie-drama Together met James McAvoy en Sharon Horgan omvatten.
Opnames zullen plaatsvinden van 8 tot minstens 12 maart in Amsterdam, waar volgens onze bronnen scènes worden gefilmd in een Ierse pub en mogelijk ook in een Aziatisch restaurant. Hierdoor lijkt de kans dus groot dat we de Hollywood-sterren Manville en Hinds binnenkort in Amsterdam kunnen verwachten. Het is nog niet duidelijk wanneer de film zal worden uitgebracht, en het lijkt erop dat we ook nog wel even moeten wachten op de eerste trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!