Eerste spannende teaser van nieuwe Alien-film 'Romulus' nu te zien

Films
woensdag, 20 maart 2024 om 18:00
alien1
20th Century Studios heeft zojuist de langverwachte eerste teaser van de nieuwe Alien-film onthuld. Alien: Romulus vertelt een op zichzelf staand verhaal en keert terug naar de roots, waarbij zowel trouwe fans als nieuwkomers zich kunnen opmaken voor wederom een beklemmende horror in de ruimte. De film draait vanaf 14 augustus in de bioscoop!
Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Alien: Romulus exclusief op Hulu zou worden uitgebracht. Echter, na het zien van de indrukwekkende productie en het succes van Prey, besloot 20th Century Studios om de film een bioscooprelease te geven.
Uit de eerste teaser is op te maken dat Evil Dead-regisseur Fede Álvarez teruggrijpt naar de beklemmende spanning van de oorspronkelijke Alien-films, met een focus op een jongere cast die geconfronteerd wordt met buitenaardse verschrikkingen. Wat betreft het verhaal blijven de details grotendeels nog onduidelijk, maar eerder werd al bevestigd dat de film zich afspeelt tussen Alien (1979) en Aliens (1986), een periode waarin nog veel verhalen te vertellen zijn.
De cast bestaat uit een groep jonge acteurs waarbij Priscilla-actrice Cailee Spaeny een van de hoofdrollen vertolkt naast talentvolle acteurs als Isabela Merced, Archie Renaux, Spike Fearn, Aileen Wu en David Jonsson.
De totstandkoming van Alien: Romulus is een langdurig proces geweest, met Álvarez die al jaren geleden met Ridley Scott sprak over zijn ideeën voor de film. Nu, met de steun van 20th Century Studios, wordt zijn visie eindelijk werkelijkheid. Bekijk hieronder de eerste officiële teaser van Alien: Romulus.
Met de eerste trailer die nu is vrijgegeven, krijgen we een voorproefje van de duistere en meeslepende wereld van Alien: Romulus. Het belooft een film te worden die de klassieke elementen van de franchise combineert met nieuwe, verfrissende inzichten. Fans kunnen zich verheugen op een intense en onvergetelijke ervaring wanneer de film aankomende zomer in de bioscoop verschijnt.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!