Disney deelt eerste verbluffende trailer van 'Moana 2' met Dwayne Johnson en Auli‘i Cravalho

Films
donderdag, 30 mei 2024 om 15:00
ucf4aqhaj0hwdv4jtbsqxh2zgxi
Disney heeft de eerste teasertrailer van Moana 2 onthuld, de langverwachte opvolger van de succesvolle animatiefilm uit 2016. Vanaf 27 november gaan de avonturen van Moana en de halfgod Maui verder, opnieuw vertolkt door Auli‘i Cravalho en Dwayne Johnson.
In Moana 2 zien we Moana drie jaar na haar eerste epische reis. Ze ontvangt een onverwachte oproep van haar voorouders, die haar vragen om naar de verre zeeën van Oceanië te varen. Dit avontuur brengt haar in gevaarlijke, lang vergeten wateren die ze nog nooit eerder heeft betreden. De teasertrailer toont adembenemende beelden van Moana die voor een walvishaai drijft en geeft een voorproefje van de verbluffende animaties waar Disney bekend om staat.
Naast Moana en Maui maken ook de geliefde huisdieren van Moana hun comeback. Heihei, de gekke haan, en Pua, het schattige varkentje, zijn terug. Opvallend is dat Pua deze keer deelneemt aan de reis, tot vreugde van de fans die teleurgesteld waren dat het varkentje in de eerste film op het eiland achterbleef.
De regie van Moana 2 is in handen van David Derrick Jr., Jason Hand en Dana Ledoux Miller. De productie wordt verzorgd door Christina Chen en Yvett Merino, terwijl de muziek wordt gecomponeerd door een getalenteerd team bestaande uit Grammy-winnaars Abigail Barlow en Emily Bear, Grammy-genomineerde Opetaia Foaʻi en drievoudig Grammy-winnaar Mark Mancina.
Met de eerste teasertrailer heeft Moana 2 de lat hoog gelegd. De terugkeer van geliefde personages, de indrukwekkende animaties en de veelbelovende nieuwe verhaallijnen maken deze film tot een van de meest geanticipeerde Disney-releases van het jaar. Naast Moana 2 werkt Disney ook aan verschillende andere sequels van populaire animatiefilms. Inside Out 2 zal in juni 2024 in de bioscoop verschijnen, gevolgd door Zootopia 2 in 2025 en zowel Toy Story 5 als Frozen III in 2026.
Moana 2 draait vanaf 27 november in de bioscoop, bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!