Christopher Lloyd en Tom Felton dit weekend in Rotterdam voor Comic Film & Manga Fest 2024

Films
donderdag, 21 maart 2024 om 14:10
s stibane 282
Na een afwezigheid van vier jaar keert het ultieme Comic Con-evenement van Nederland terug naar Ahoy Rotterdam. Onder de gloednieuwe naam Comic Film & Manga Fest 2024 belooft dit tweedaagse spektakel op 23 en 24 maart een ware traktatie te worden voor liefhebbers van comics, manga, films, en tv-series. Met een geheel vernieuwde uitstraling, uitgebreider programma en indrukwekkende gastenlijst staat dit evenement op het punt om zijn grootste editie ooit te worden.
Van een stripplein met lokale en internationale striptekenaars tot een bordspellenplein met de nieuwste en meest geliefde spellen, het Comic Film & Manga Fest biedt voor elk wat wils. Cosplayers kunnen hun hart ophalen met interactieve activiteiten, een cosplaywedstrijd en een parade, terwijl fans de kans krijgen om hun favoriete sterren te ontmoeten tijdens Q&A's, fotoshoots en signeersessies.
Een van de hoogtepunten van het evenement is de aanwezigheid van twee legendarische acteurs: Christopher Lloyd, beroemd als Doc Brown uit Back to the Future, en Tom Felton, die de rol van Draco Malfoy vertolkte in de Harry Potter-franchise. Deze sterren zullen niet alleen aanwezig zijn voor ontmoetingen met fans, maar ook voor exclusieve fotoshoots en mogelijkheden tot signeren.
Naast Lloyd en Felton zullen verschillende andere bekende gezichten het evenement verlevendigen. Denk hierbij aan Jeff Ward, bekend van One Piece en Agents of S.H.I.E.L.D., en Kim Coates, beroemd van zijn rol in Sons of Anarchy. Ook Rebecca Mader, Dean-Charles Chapman, Cassady McClincy, Emily Kinney, Marie Avgeropoulos, Paige Turco, Luisa D’Oliveira, Chelsey Reist, Georgia Hirst en Jefferson Hall zullen aanwezig zijn om de fans te ontmoeten en vragen te beantwoorden over hun werk in diverse populaire series.
Voor de jongere fans biedt het Comic Film & Manga Fest een unieke kans om hun favoriete personages te ontmoeten en nieuwe avonturen te beleven. Kinderen tot en met 11 jaar hebben gratis toegang tot het evenement, waardoor het een ideale gelegenheid is voor gezinnen om samen van een onvergetelijk weekend te genieten. Voor meer informatie kun je terecht op de website van de organisatie.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!