Bloedspannende horrorfilm met Bill Skarsgård en Georgina Campbell komt naar Netflix

Films
donderdag, 06 juni 2024 om 14:00
barbarian st 3 jpg sd high copyright the walt disney company 2022
De horrorfilm Barbarian was de voorbije weken een enorme hit bij onze zuiderburen. Netflix heeft nu bekend gemaakt dat de bioscoopfilm ook in Nederland te zien zal zijn. Geregisseerd en geschreven door Zach Cregger in zijn soloregiedebuut, vertelt de film het verhaal van Tess Marshall, gespeeld door Georgina Campbell, die een huurhuis betrekt in de vervallen buurt van Brightmoor in Detroit.
Haar plannen voor een rustige avond worden verstoord wanneer ze ontdekt dat het huis per abuis dubbel geboekt is en al bewoond wordt door een man genaamd Keith, gespeeld door Bill Skarsgård. Terwijl Tess en Keith hun ongemak over de situatie aanvankelijk proberen te overwinnen, worden ze geconfronteerd met een duister geheim dat in het huis verscholen ligt. Het verhaal van Barbarian neemt een onverwachte wending wanneer Tess een angstaanjagende ontdekking doet in de kelder van het huis, wat leidt tot een reeks huiveringwekkende gebeurtenissen die zowel haar als Keith in gevaar brengen.
Het succes van Barbarian kan worden toegeschreven aan het meesterlijke werk van regisseur Zach Cregger, die inspiratie putte uit het non-fictieboek "The Gift of Fear" en een intrigerend verhaal creëerde dat de grenzen van het genre verkent. De film kreeg voornamelijk positieve recensies. Barbarian kan rekenen op een solide 7 als IMDb-score en is certified fresh op Rotten Tomatoes met een score van 93%. Met zijn beklemmende sfeer, onvoorspelbare plot en sterke acteerprestaties heeft de film zich gevestigd als een must-watch voor liefhebbers van het genre.
Barbarian is vanaf 4 juli te zien op Netflix, bekijk hieronder de officiële trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!