Bikkelharde 'Sniper'-films met Brandon Beckett en Billy Zane nu te zien op Netflix

Films
vrijdag, 01 maart 2024 om 17:20
column 312
Vanaf vandaag zijn drie films uit de Sniper-franchise toegevoegd op Netflix, waardoor fans van ongeremde actie kunnen genieten van het karakteristieke sniper-entertainment. De films, Sniper: Legacy, Sniper: Ghost Shooter en Sniper: Ultimate Kill, brengen Chad Michael Collins terug in zijn rol als Brandon Beckett.
De Sniper-franchise begon in 1993 met de film Sniper, waarin de personages Master Gunnery Sergeant Thomas Beckett, gespeeld door Tom Berenger, en NSC Agent Richard Miller, vertolkt door Billy Zane, centraal staan. De twee fungeren als Force Reconnaissance Scout Snipers in het United States Marine Corps, en de reeks volgt hun avonturen in de wereld van spionage en sniperoperaties.
In Sniper: Legacy wordt Brandon Beckett, gespeeld door Chad Michael Collins, geconfronteerd met de vermeende dood van zijn vader, Thomas Beckett, die naar verluidt is vermoord. Terwijl hij de mysterieuze moordenaar David Simpson probeert op te sporen, ontdekt Brandon al snel dat zijn vader nog in leven is en dat hij slechts wordt gebruikt als lokmiddel. Dit leidt tot een spannende zoektocht vol actie en onthullingen.
Het zesde deel in de Sniper-reeks, Sniper: Ghost Shooter, volgt Elite snipers Brandon Beckett en Richard Miller, gespeeld door Billy Zane. Ze worden belast met de taak om een Georgische gasleiding te beschermen tegen terroristen die een statement willen maken. De situatie escaleert wanneer een terroristische sniper genaamd Ravshan Gazakov hun exacte locatie lijkt te kennen, wat leidt tot spanningen en verdenkingen van een veiligheidslek.
Het zevende deel, Sniper: Ultimate Kill, neemt ons mee naar het gevaarlijke territorium van de Colombiaanse drugshandel. Hier huurt drugskoning Jesús Morales een beruchte sniper genaamd "El Diablo" in om al zijn vijanden uit te schakelen. DEA-agent Kate Estrada en Master Sergeant Brandon Beckett worden naar Colombia gestuurd om deze dodelijke sniper te stoppen en Morales uit te leveren aan de autoriteiten.
Hoewel de Sniper-films niet de hoogste beoordelingen hebben op IMDb, variërend tussen 5.3 en 5.6, bieden ze wel het soort vermakelijke actie waar fans van het genre naar op zoek zijn. Met een overvloed aan schietpartijen, spannende achtervolgingen en indrukwekkende explosies is de Sniper-franchise een ware traktatie voor liefhebbers van popcornvermaak.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!