Bikkelharde Sniper-film 'G.R.I.T.' vanaf vandaag nieuw op Netflix

Films
zaterdag, 01 juni 2024 om 15:00
dpnqdwtdbboacoy95e8fwh5ax8i
Vanaf vandaag is de nieuwste toevoeging aan de Sniper-franchise, Sniper: G.R.I.T. – Global Response & Intelligence Team te zien op Netflix. De film, direct-to-video uitgebracht, markeert de voortzetting van een langlopende franchise die zijn oorsprong vond in 1993 met de theatraal uitgebrachte Sniper. Sindsdien heeft de serie verschillende iteraties gezien, elk met hun eigen dosis adrenaline-pompende actie en spannende plotlijnen.
De aankondiging van Sniper: G.R.I.T. kwam op 15 augustus 2022 tijdens een interview met Chad Michael Collins, die de rol van Master Gunnery Sergeant Brandon Beckett vertolkt, de hoofdrolspeler van de film. Samen met Collins zijn er andere bekende gezichten te zien, waaronder Ryan Robbins als Agent Zeke "Zero" Rosenberg, Luna Fujimoto als Yuki "Lady Death" Mifune, Josh Brener als Pete, en Dennis Haysbert als Colonel Gabriel Stone, die leiding geeft aan het nieuw gevormde Global Response & Intelligence Team, oftewel G.R.I.T.
Het verhaal van Sniper: G.R.I.T. neemt ons mee op een wereldwijde missie wanneer een internationale terroristische sekte de mondiale politieke stabiliteit bedreigt en een mede-agent ontvoert. Brandon Beckett en het G.R.I.T.-team worden belast met de taak om naar Malta te reizen, de sekte te infiltreren en haar leider uit te schakelen om Lady Death te bevrijden en de mondiale dreiging te stoppen. Het belooft een explosieve en adrenalinegevulde reis te worden, gevuld met intrige, actie en spanning.
Hoewel de Sniper-films gemengde beoordelingen hebben gekregen op platforms zoals IMDb, variërend tussen 5.3 en 5.6, hebben ze een trouwe fanbase aangetrokken die hunkert naar het soort vermakelijke actie en spanning dat de franchise te bieden heeft. De eerdere films van de franchise die op Netflix zijn toegevoegd, werden goed ontvangen door kijkers, wat de beslissing van de streamingdienst om Sniper: G.R.I.T. aan zijn catalogus toe te voegen, rechtvaardigt.
Vanaf vandaag kunnen abonnees van Netflix zich onderdompelen in de opwinding van Sniper: G.R.I.T. en genieten van de actie die de franchise zo geliefd heeft gemaakt. En voor degenen die nog niet bekend zijn met de eerdere avonturen van Beckett en zijn team, biedt Netflix ook de mogelijkheid om eerder uitgebrachte Sniper-films te bekijken, waaronder Sniper: Ultimate Kill, Sniper: Legacy en Sniper: Ghost Shooter.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!