Kinepolis brengt het Nederlandselftal naar het grote scherm met een speciaal EK-evenement

Overig
zaterdag, 01 juni 2024 om 17:00
20160604 aut ned 8876
Deze zomer kunnen Oranjefans zich verheugen op een unieke ervaring: de wedstrijden van het Nederlands elftal tijdens het EK 2024 zullen live te zien zijn op het grote doek bij Kinepolis. Een geweldige kans voor voetballiefhebbers om samen te komen en onze Oranje helden aan te moedigen in een bioscoopsetting, compleet met alle gemakken en het geweldige beeld en geluid dat Kinepolis te bieden heeft.
Voor slechts €5,- kunnen fans genieten van de spanning en sensatie van live voetbal in de bioscoop. Dit bedrag omvat niet alleen de toegang tot de wedstrijdvertoning, maar óók een gratis portie popcorn. Leden van de Movie Club krijgen nog een extra voordeel. Zij mogen de uitzendingen namelijk gratis bijwonen. Dit maakt het lidmaatschap van de Movie Club nog aantrekkelijker, vooral voor diegenen die naast films ook graag sportevenementen volgen.
Kinepolis heeft ervoor gekozen om de wedstrijden uit te zenden in drie van hun vestigingen: Kinepolis Almere, Kinepolis Breda en Kinepolis Emmen. De bioscopen zullen drie cruciale wedstrijden van het Nederlands elftal vertonen tijdens de groepsfase van het EK:
  • 16 juni: Polen - Nederland (14:45)
  • 21 juni: Nederland - Frankrijk (20:45)
  • 25 juni: Nederland - Oostenrijk  (17:45)
Voor meer informatie en om tickets te reserveren, kun je terecht op de website van Kinepolis. Zorg dat je op tijd je plek reserveert, want deze unieke EK-ervaring wil je niet missen!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!