The Nerd Shepherd

Bekijk nu de trailer voor “Carl’s Date” de nieuwe korte film van Pixar, een vervolg op de geliefde film “Up”

Pixar heeft zojuist de trailer uitgebracht voor de nieuwe korte film “Carl’s Date”, een vervolg op de film Up. De korte film zal vanaf 16 juni worden vertoond in de Bioscopen vóór de nieuwe Pixar-film “Elemental”. “Carl’s Date” is geschreven en geregisseerd door Bob Peterson en geproduceerd door Kim Collins.

In Carl’s Date gaat het verhaal verder met Carl Fredricksen (ingesproken door Ed Asner) en zijn lieve pratende hond Dug (ingesproken door Peterson), die geïntroduceerd werden in Pixar’s met een Oscar bekroonde film Up. Bioscoopbezoekers ontmoeten Carl weer  wanneer hij met tegenzin instemt om op een date te gaan met – maar hij heeft geen idee hoe daten tegenwoordig werkt. Als altijd staat Dug klaar als behulpzame vriend om Carl gerust te stellen en enkele tips te geven voor het maken van vrienden.

LEES OOK | Robin Williams nog één keer te horen in zijn rol als “Genie” in de nieuwe Disney Animatiefilm: ‘Once Upon a Studio’!

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen