The Nerd Shepherd

Alle “May the 4th” Star Wars Nieuwtjes en Aanbiedingen op een rij: Gratis Lego, Hoge Korting, Unieke Merchandise en Meer!

Star Wars fans over de hele wereld kijken elk jaar uit naar 4 mei, ook wel bekend als “May the 4th”. Deze dag staat volledig in het teken van de populaire sciencefictionfranchise en is een feestdag voor fans van alle leeftijden. Disney, de eigenaar van Lucasfilm, en andere bedrijven spelen hierop in door op deze dag verschillende Star Wars content, deals en kortingen aan te bieden. Fans kunnen bijvoorbeeld nieuwe merchandise verwachten, zoals actiefiguren, kleding en verzamelobjecten. Daarnaast worden er op 4 mei vaak Star Wars films of series uitgebracht. Kortom, voor elke fan is er wel iets te vinden op deze bijzondere dag. Of je nu een hardcore fan bent of net begint aan je Star Wars-avontuur, “May the 4th” is een dag om naar uit te kijken. We hebben alles voor je op een rij zodat jij geen een Star Wars deal misloopt vandaag!

Star Wars: Visions Seizoen 2


Het belangrijkste nieuws is toch well dat Disney vandaag twee nieuwe series heeft toegevoegd aan de Disney+ bibliotheek. Voor de jongste fans is er de animatieserie Star Wars Young Jedi Adventures, waar onder andere Master Yoda spannende avonturen beleeft die speciaal zijn ontwikkeld voor een jong publiek.

Daarnaast is ook het tweede seizoen van Star Wars: Visions te streamen, waarbij iedere aflevering is geproduceerd door een andere studio. Deze serie biedt een unieke kijk op het Star Wars universum en is gemaakt door verschillende creatieve teams met ieder hun eigen interpretatie van de franchise. Met deze toevoegingen biedt Disney + nog meer Star Wars content voor fans van alle leeftijden en interesses.

Korting op Star Wars Games

Voor de echte gamers onder ons is 4 mei niet alleen Star Wars dag, maar ook een kans om te profiteren van aantrekkelijke kortingen op Star Wars games. Verschillende gaming-platforms bieden vandaag hoge kortingen op diverse games uit de franchise, zoals de LEGO: Star Wars games op STEAM. Maar ook de meer actiegerichte games zoals Battlefront II, Star Wars Jedi: Fallen Order en Star Wars: Squadron zijn vandaag te koop voor een lagere prijs. Voor fans die deze games nog niet hebben gespeeld, is dit een uitgelezen kans om ze aan te schaffen en te ervaren wat de Star Wars gaming wereld te bieden heeft.

Of je nu kiest voor lichtzwaardgevechten, space battles of de iconische personages uit de franchise, er is voor iedereen wel een game te vinden die past bij zijn of haar interesses en speelstijl.

Still "Star Wars: Squadrons" via EA
Still "Star Wars: Squadrons" via EA

Gratis LEGO Death Star, X-wing en verzamelmunt

Voor de LEGO-fans onder ons is er ook goed nieuws op Star Wars dag. Net als voorgaande jaren heeft de speelgoedgigant mooie aanbiedingen voor Star Wars-liefhebbers. Zo krijg je bij aankoop van LEGO Star Wars-producten tot een bepaald bedrag een gratis LEGO Death Star-setje, een X-wing polybag en een unieke verzamelmunt cadeau. Dit is een mooie kans om jouw Star Wars LEGO-collectie uit te breiden of om te beginnen met het verzamelen van deze iconische speelgoedsets. Kijk voor meer informatie over de aanbiedingen en de voorwaarden op de website van LEGO en mis deze kans niet om jouw eigen Death Star te bouwen!

Foto "LEGO: Star Wars" via LEGO
Foto "LEGO: Star Wars" via LEGO

Uniek Glow in The Dark T-shirt

Star Wars fans die op zoek zijn naar een uniek T-shirt, moeten zeker een kijkje nemen op Large.nl. Ter gelegenheid van Star Wars dag biedt de webshop namelijk een speciaal glow in the dark T-shirt aan, dat alleen de komende dagen beschikbaar is. Het shirt is voorzien van een opdruk dat oplicht in het donker en zorgt voor een spectaculair effect. Dit is een unieke kans om jouw Star Wars collectie uit te breiden met een bijzonder T-shirt dat je nergens anders kunt vinden. Wees er snel bij, want deze aanbieding is slechts een paar dagen geldig.

Iets Gemist? Laat het ons weten!

Het is altijd mogelijk dat er Star Wars-deals of -nieuwtjes zijn die we over het hoofd hebben gezien. Daarom roepen we alle Star Wars-fans op om hun tips en vondsten met ons te delen! Heb je bijvoorbeeld een geweldige Star Wars-actie gezien in een winkel of online shop? Of heb je misschien gehoord van een interessant nieuwtje over een aankomende Star Wars-serie? Laat het ons weten in de reacties hieronder en deel jouw Star Wars-kennis met mede-fans! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen