The Nerd Shepherd

Word de meester van de zuidelijke moerassen in ‘Toads of the Bayou’ – release gepland voor 2024

Toads of the Bayou, Fireshine Games ©

Fireshine Games heeft ‘Toads of the Bayou’ aangekondigd, de nieuwe turn-based tactical game van de Franse studio La Grange. Het spel speelt zich af in een vervloekte ‘bayou’, waar spelers een groep goed geklede padden besturen die op zoek zijn naar een plek om zich te vestigen in de moerassen van het diepe zuiden. 

Echter, kwade krachten roeren zich en spelers moeten strijden om hun nederzetting te beschermen tegen de troepen van Baron Samedi. Het spel biedt een scala aan spannende functies, waaronder de mogelijkheid om de paddenpopulatie uit te breiden, een krachtig deck te maken en tegenstanders te slim af te zijn in strategische grid-based gevechten. 

Toads of the Bayou, Fireshine Games ©
Toads of the Bayou, Fireshine Games ©

Daarnaast kunnen spelers hun nederzetting bouwen en versterken met een verscheidenheid aan unieke gebouwen en hun vaardigheden upgraden in elke run, waarbij ze schakelen tussen gevechten en gebouwbeheer in twee verschillende fasen van gameplay.

Volgens Alexandre Clement, Game Designer bij La Grange, draait ‘Toads of the Bayou’ allemaal om het combineren van de zuidelijke gothic-achtige spookiness met de zoete herinneringen aan tekenfilms, waardoor er een unieke draai ontstaat op het turn-based tactische genre. 

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Toads of the Bayou, Fireshine Games ©
Toads of the Bayou, Fireshine Games ©

Toads of the Bayou zal in 2024 te spelen zijn via Steam, spelers kunnen de game nu toevoegen aan hun Steam-wishlist. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen