The Nerd Shepherd

Win vrijkaartjes voor de nieuwe Johnny Depp-film: “Jeanne du Barry”

Jeanne du Barry

Na een lange afwezigheid kunnen we binnenkort eindelijk weer gaan genieten van Johnny Depp. Vanaf 14 september kun je zijn nieuwe film “Jeanne du Barry” in de Nederlandse bioscopen zien. Het beste nieuws is dat wij van Paradiso Films gratis kaartjes mogen weggeven voor deze fantastische film!

Liefde op het eerste gezicht

De film volgt het verhaal van de jonge Jeanne Vaubernier, een vrouw uit de arbeidersklasse die smacht naar een hogere status. Haar schijnbaar onbereikbare droom komt echter uit door haar charmes. Ze weet stap voor stap de sociale ladder te beklimmen. Wanneer ze koning Lodewijk XV ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht. Jeanne wordt zijn courtisane, en dat veroorzaakt heel wat opschudding in Versailles, want niemand wil een straatmeisje aan het hof. 

Still 'Jeanne du Barry' via TMDB
Still 'Jeanne du Barry' via TMDB

Win vrijkaartjes voor "Jeanne du Barry"

Wil je een van de eersten zijn die deze nieuwe film met Johnny Depp kan zien? Het enige wat je hoeft te doen, is onze Facebook-pagina liken en antwoord geven op de volgende vraag: “Hoe kwam Lodewijk XV, gespeeld door Johnny Depp, aan zijn einde?” Weet jij het juiste antwoord? Laat je reactie achter onder dit bericht. Denk eraan om je juiste e-mailadres achter te laten, want we zullen de winnaars via dat adres benaderen! De vrijkaartjes worden aangeboden door Paradiso Films.

Film by the Sea

Vanaf vrijdag 9 september zal “Jeanne du Barry” in de bioscoop te bewonderen zijn, de film maakt ook deel uit van het programma tijdens het Film by the Sea filmfestival in Vlissingen. Bekijk alle vertoningsdagen en -tijden op de website van Film by the Sea. 

Comments 7

 1. Wouter van der Giessen says:

  Lodewijk XV is aan de gevolgen van pokken overleden.

 2. Linda van Giezen says:

  Lodewijk XV stierf aan de gevolgen van het pokkenvirus.

 3. Agatha Dirks says:

  Hij is overleden aan de pokken

 4. Joyce says:

  Hij stierf aan de gevolgen van pokken

 5. Phil Jong says:

  Lodewijk XV stierf aan de gevolgen van het pokkenvirus.

 6. Maureen says:

  Hij is overleden aan de pokken.

 7. Bianca Rebel says:

  Lodewijk de XV overleed door het pokkenvirus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen