The Nerd Shepherd

Verover Japan en leid je troepen naar de overwinning in “Nobunaga’s Ambition: Awakening”

Koei Temco Europe heeft vandaag nieuwe details onthuld voor de aankomende historische simulatiegame Nobunaga’s Ambition: Awakening, het 16e deel in de beroemde franchise van Kou Shibusawa.

Duik in 16e-eeuws Japan via het  leven van een daimyō, een machtige Japanse leider en landeigenaar. Het leiden van hun troepen in de strijd kan lastig zijn, aangezien de daimyō elke situatie snel moet beoordelen op een snel veranderend slagveld. Nobunaga’s Ambition: Awakening combineert militaire macht met politieke diplomatie om zo Japan te veroveren. 

Als er in de buurt van een daimyō-eenheid kleine gevechten plaatsvinden, kan er één grote slag worden geleverd om het gevecht te verliezen. Bondgenoten en vijanden in de buurt zullen zich op één slagveld verzamelen om de toekomst van hun clan te bepalen, resultaten kunnen een significante impact hebben op omliggende clans, waarbij de vaardigheid van de daimyō als militaire leider en politieke onderhandelaar wordt getest.

De sleutel tot het veroveren van de map is het vermogen om de militaire kunst van de belegering te beheersen. Een belegering vindt plaats wanneer je de belangrijkste basis of defensieve positie van de vijand aanvalt. Elk kasteel zal zorgen voor een totaal ander slagveld, terwijl ook de omliggende domeinen en landeigenaren betrokken worden bij deze grootschalige conflicten. 

De game is beschikbaar vanaf 20 juli 2023 en wordt momenteel ontwikkeld voor PlayStation®4, Nintendo Switch en PC Windows via Steam®.

Volg The Nerd Shepherd op Facebook en Twitter 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen