The Nerd Shepherd

Kannibalisme in een hotelkamer: Verknipte psychedelische horrorfilm “Do Not Disturb” binnenkort te zien

Do not Disturb

De nieuwe horrorfilm “Do Not Disturb” vertelt het angstaanjagende verhaal van Chloe en Jack, een pasgetrouwd stel dat hun huwelijksreis in Miami doorbrengt. Op zoek naar een manier om hun huwelijk te versterken, besluiten ze een peyote-ervaring te ondergaan. Maar wat begint als een zoektocht naar spirituele verbondenheid, verandert al snel in een nachtmerrie van kannibalisme.

Het echtpaar krijgt een krachtige peyotesoort aangeboden, die een duistere en primitieve honger naar mensenvlees in hen ontwaakt. Terwijl ze geconfronteerd worden met de giftige elementen van hun relatie, verandert hun hotelkamer in een broeinest van liefde, lust en wrok. Chloe beseft al snel dat de enige manier om te ontsnappen aan dit getroebleerde huwelijk is om letterlijk Jack te consumeren.

LEES OOK | Duistere misdaadserie over het leven van ex-criminelen na een grote bankroof: Binnenkort te zien op Disney+

Do not Disturb
Still 'Do not Disturb' via Darkstar Pictures

De film is doordrenkt met psychologische horror, waardoor kijkers op het puntje van hun stoel zullen zitten. De spanning tussen Chloe en Jack weerspiegelt de duistere geheimen die ze met zich meedragen, en de peyote-ervaring werpt een hallucinogene sluier over hun alledaagse realiteit, waardoor ze tot het uiterste worden gedreven.

“Do Not Disturb” is een onafhankelijke horrorfilm die werd geïnspireerd door en gefilmd tijdens de COVID-19-pandemie. De film werd op locatie in Hollywood, Californië geschoten, en de regisseurs, Christopher Beyrooty en Connor Martin, leverden een meesterwerk af dat ongetwijfeld nog lang in het geheugen van de kijkers zal blijven hangen.

Do not Disturb
Still 'Do not Disturb' via Darkstar Pictures

De cast van de film bestaat uit getalenteerde acteurs, waaronder Brendan Hines, Kevin Daniels, Tatjana Marjanovic, Jey Reynolds en Ola Kaminska, die stuk voor stuk indrukwekkende prestaties neerzetten en de kijker meeslepen in de duistere en verontrustende wereld van “Do Not Disturb.” Helaas zal de film in Nederland niet in de bioscoop verschijnen, maar naar verwachting zal deze in de loop van volgende maand digitaal beschikbaar zijn voor kijkers.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen