Netflix onthult de allereerste beelden van "Squid Game: The Challenge"

TV en Series
vrijdag, 22 september 2023 om 17:56
4y6keefdrniunwnmelkoc3emgg7
Na het ongekende succes van de Zuid-Koreaanse hitserie "Squid Game," waarin de wanhopige deelnemers strijden om hun financiële problemen op te lossen door deel te nemen aan dodelijke kinderspellen, heeft Netflix besloten om de grenzen van reality-tv opnieuw te verleggen. Ze hebben zojuist de eerste beelden vrijgegeven van "Squid Game: The Challenge," een nieuw programma waarbij 456 echte deelnemers strijden voor een levensveranderende beloning van maar liefst $4,56 miljoen.
In deze spraakmakende spelshow zullen de deelnemers zich wagen aan een reeks spellen die geïnspireerd zijn door de originele "Squid Game," maar met verrassende nieuwe wendingen en uitdagingen. Terwijl ze vechten voor hun financiële toekomst, zullen hun strategieën, allianties en karakter op de proef worden gesteld, en moeten ze constant alert blijven terwijl concurrenten om hen heen genadeloos worden geëlimineerd.
utiexerw7lhajecrunmmfvt71qm 1140x570
Still 'Squid Game: The Challenge' via TMDB
De TV-show heeft echter al controverse doen oplaaien, aangezien een voormalige deelnemer uit de school heeft geklapt over de grimmige realiteit achter de schermen. In een verklaring aan de media luidde het: "Ik ben woedend over het verhaal dat Netflix naar buiten brengt dat slechts enkele mensen gewond zijn geraakt. We hebben allemaal schade opgelopen tijdens de opnames."
ptcklt59nj4lwd0l8ftld9wcow6 1140x570
Still 'Squid Game: The Challenge' via TMDB
Het is duidelijk dat het succes van "Squid Game" de druk op het bedrijf heeft vergroot om te voldoen aan de verwachtingen van het publiek zonder de veiligheid en het welzijn van de deelnemers uit het oog te verliezen. Zou jij het aandurven om mee te doen aan "Squid Game: The Challenge"?
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!