Spannende Apple TV+ Serie "Hijack" met Idris Elba vanaf 28 juni te streamen! - Bekijk nu de Trailer

TV en Series
zondag, 28 mei 2023 om 14:27
awdxyytcf4sz5y43l3hozy5nlrv
Apple TV+ heeft de eerste trailer van de nieuwe spannende thrillerdrama Hijack gepresenteerd. De serie volgt Sam Nelson (Idris Elba), wiens vlucht van zeven uur naar Londen wordt overgenomen door terroristen. Het aan hem om de situatie onder controle te krijgen, de levens van zijn medepassagiers te redden en veilig thuis te komen bij zijn familie.
Hijack is een zenuwslopende thriller die in real-time wordt verteld en bestaat uit zeven afleveringen. De Serie volgt het verhaal van een gekaapt vliegtuig op weg naar Londen gedurende een zeven uur durende vlucht, terwijl autoriteiten op de grond naar antwoorden zoeken. De serie introduceert Sam Nelson (Idris Elba), een ervaren onderhandelaar in de zakenwereld, die alles uit de kast moet halen en al zijn sluwheid moet gebruiken om de levens van de passagiers te redden. Maar zijn risicovolle strategie zou weleens zijn ondergang kunnen betekenen. Ondertussen is Zahra Gahfoor (Archie Panjabi), een anti-terrorisme expert die zich op de grond bevindt wanneer het vliegtuig wordt gekaapt en deel uitmaakt van het onderzoek.
schrijver George Kay (Lupin) en regisseur Jim Field Smith (Truth Seekers), die eerder hebben samengewerkt aan Netflix's Criminal zijn verantwoordelijk voor de APple TV+ serie. Naast Elba zijn Emmy-winnaar Archie Panjabi, Christine Adams, Max Beesley, Eve Myles, Neil Maskell, Jasper Britton, Harry Michell, Aimee Kelly, Mohamed Elsandel en Ben Miles te zien. Hijack is vanaf 28 juni te streamen via Apple TV+.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!