"Starship Troopers: Extermination" - Een Nieuwe Game Bevredigt de Nostalgische Hunkering naar de 90's Klassieker!

Games
zondag, 28 mei 2023 om 16:10
etip3mu3ze2j9m3feaayokfylh0
Meer dan 20 jaar na de iconische release van Paul Verhoevens Starship Troopers, heeft de geliefde 90's klassieker een nieuwe game gekregen, "Starship Troopers: Extermination". Momenteel beschikbaar in early access, bood deze langverwachte game ons de kans om te ontdekken hoe het zich verhoudt tot de originele film van Verhoeven. Duik mee in het avontuur en ontdek hoe deze game spelers in staat stelt om de strijd aan te gaan met de angstaanjagende insectachtige aliens op de verre frontlinies van de twintigderde eeuw.
Starship Troopers vertelt het verhaal van een interplanetaire oorlog tussen de Aarde en kolonies van grote insectachtige aliens in de eenentwintigste eeuw. Starship Troopers: Extermination plaatst spelers op de verre frontlinies in een allesomvallende aanval tegen het Arachnid gevaar. In de huid van een Trooper in de Deep Space Vanguard, een elite Special Forces groep binnen de Mobile Infantry, is het aan jou om de insectachtige wezens te bestrijden. Sta schouder aan schouder met je mede-Vanguards, gewapend met betrouwbare Morita aanvalsgeweren, en maak je klaar om de bloeddorstige aliens te verpletteren op de vijandige oppervlakte van de planeet Valaka.
reloading 1024x576
Still 'Starship Troopers: Extermination' via Offworld Industries
Samenwerken voor de Overwinning: De game moedigt samenwerking aan, waarbij maximaal 12 spelers in squads van vier kunnen samenwerken om hun basis te verdedigen, doelstellingen te voltooien, middelen te vergaren en elke Bug die ze tegenkomen te elimineren. Met keuze uit drie speelbare klassen - Assault, Support en Defense - kun je je speelstijl aanpassen en het team ondersteunen. Bouw verdedigingswerken, zoals muren, torens en ammunitiestations, met behulp van bronnen die je verkrijgt uit raffinaderijen op de planeet.
Ontgrendel nieuwe wapens, uitrusting en voordelen voor elke klasse en word een elite strijder binnen de Deep Space Vanguard. Terwijl je vordert in de game, zul je steeds krachtiger worden en beter uitgerust zijn om de Arachnids te bestrijden.
loadout 1024x576
Still 'Starship Troopers: Extermination' via Offworld Industries
Tijdens de early access release zul je verschillende vijandige Bug-typen tegenkomen, zoals Drone, Warrior, Gunner, Plasma Grenadier en Tiger Elite. Terwijl je missies voltooit, zal de dreiging van de Bugs toenemen, waardoor grotere en gevaarlijkere vijanden ten tonele verschijnen. Het gevecht zal grootschalig zijn, met honderden vijandelijke Bugs op het scherm die de overweldigende omvang van een planetaire oorlog weerspiegelen.
Herover bases en raffinaderijen, vernietig holen en voltooi diverse zijdoelstellingen om controle over de kaart weg te nemen van de Bug-plaag. De game biedt een enorme kaart met vijf unieke zones, waarin je geconfronteerd wordt met een zwerm Bugs. Communicatie is essentieel in Starship Troopers: Extermination! Het 'Ping'-systeem geeft spelers een snelle en eenvoudige manier om doelstellingen en naderende vijanden aan teamgenoten door te geven.
Stap in je uitrusting en ga op pad, Trooper! "The only good bug, is a dead bug!" Starship Troopers: Extermination biedt een boeiende ervaring die de nostalgische hunkering naar de geliefde 90's klassieker bevredigt. Met intense coöperatieve gameplay, diverse klassen, een voortgangssysteem en overweldigende gevechten tegen de angstaanjagende insectachtige vijanden, stelt deze game spelers in staat om de strijd aan te gaan zoals nooit tevoren. Bereid je voor op een epische oorlog op de verre frontlinies van de twintigderde eeuw!
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook en Twitter!