Yellowstone-makers verrassen met nieuwe anthologieserie "Lawmen: Bass Reeves"

TV en Series
vrijdag, 11 augustus 2023 om 17:18
3hun6f2o5badbnhkppkitkkpvu12121
De langverwachte teaser trailer voor de Paramount+ serie "Lawmen: Bass Reeves" is gearriveerd, en het belooft een meeslepende duik in het leven van een van de meest opmerkelijke wetshandhavers van het Oude Westen. De serie, geproduceerd door de maker van de geliefde show "Yellowstone", Taylor Sheridan, brengt de legendarische Bass Reeves tot leven met David Oyelowo in de hoofdrol.
Bass Reeves was geen gewone revolverheld; hij was een levende legende. De eerste zwarte Amerikaanse plaatsvervangende maarschalk, Reeves ontsnapte aan een leven van slavernij om uit te groeien tot een toonbeeld van moed, vastberadenheid en rechtvaardigheid.
lawmen bass reeves david oyelowo lauren e banks1212 1140x570
Still 'Lawmen: Bass Reeves' via TMDB

Een legendarische loopbaan

In zijn loopbaan heeft Reeves ongeveer 3.000 arrestaties verricht, maar wat hem echt onderscheidde, was niet alleen zijn onverschrokkenheid in het veld, maar ook het feit dat hij een natuurlijke dood stierf - een zeldzaamheid in een tijd waarin gewelddadige conflicten vaak het lot van wetshandhavers bepaalden. Deze opmerkelijke levensloop wordt nu op meeslepende wijze gedramatiseerd in "Lawmen: Bass Reeves".

Sterrenensemble brengt iconische wetshandhavers tot leven

"Lawmen: Bass Reeves" is een anthologiereeks die verschillende iconische wetshandhavers door de geschiedenis heen zal verkennen. Naast Oyelowo schitteren ook acteurs als Donald Sutherland, Barry Pepper, Lauren E. Banks, Forrest Goodluck, en Demi Singleton in de serie. Gastoptredens van bekende namen zoals Dennis Quaid, Rob Morgan, Ryan O’Nan, Grantham Coleman, Joaquina Kalukango, Lonnie Chavis, en Justin Hurtt-Dunkley voegen nog meer diepte toe aan de cast.

"Lawmen: Bass Reeves" eert de erfenis van een uitzonderlijke wetshandhaver

"Lawmen: Bass Reeves" was al lang geleden aangekondigd toen David en Jessica Oyelowo een exclusieve deal tekenden met ViacomCBS en MTV Entertainment Studios. Nu de teaser trailer eindelijk het licht heeft gezien, kunnen fans van geschiedenis, avontuur en sterke vertolkingen hun hart ophalen aan de opkomende serie die ongetwijfeld een eerbetoon zal zijn aan de buitengewone nalatenschap van Bass Reeves.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!