The Nerd Shepherd

Yellowstone-sterkhouder verlaat de geprezen SkyShowtime serie na Seizoen 5 vanwege conflict met co-creator

Yellowstone-ster Kevin Costner gaat de show na 5 seizoenen verlaten vanwege een voortdurend conflict met mede-bedenker Taylor Sheridan. Dit meldt ET Online. Eerder dit jaar kwamen er berichten naar buiten over de vermeende spanning tussen Sheridan en Costner op de set van Yellowstone vanwege Costners onvermogen om zich te committeren aan het filmen van de rest van seizoen 5.
 

Volgens insiders was de acteur alleen bereid om voor een week te filmen voor de tweede helft van Yellowstone seizoen 5. Om de aanvankelijke speculatie tegen te gaan ontkende de advocaat van Costner, Marty Singer, alle beschuldigingen tegen Costners beperkte beschikbaarheid en noemde het een “absolute leugen.” Singer vervolgde: “Het is belachelijk – en iedereen die iets weet over Kevin weet dat hij ongelooflijk gepassioneerd is over de show.” Ondanks dit benadrukten veel bronnen dicht bij de show consistent belangrijke problemen met Costners ego en beschikbaarheid.

Yellowstone
Still "Yellowstone" via TMDB

Ongeveer twee maanden geleden werd gemeld dat Yellowstone veel eerder dan verwacht zou eindigen vanwege het drama rond Costner. Een woordvoerder van Paramount Network bevestigde echter toen dat Costner “een groot deel van Yellowstone is en we hopen dat dit nog lang het geval zal zijn.” Paramount Network noemde Costner de ster en het gezicht van de show en was ervan overtuigd dat hij deel zou blijven uitmaken van de serie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen