Netflix onthult eerste beelden van 'Squid Game' seizoen 2

TV en Series
donderdag, 01 februari 2024 om 17:59
squidgame 2024 slate announcement 01 scaled
Netflix heeft eindelijk een eerste blik gedeeld op het langverwachte tweede seizoen van Squid Game. Hwang Dong-hyuk, de regisseur van de serie, sprak eerder met de Associated Press over de ongelooflijke ontvangst van het eerste seizoen en de wereldwijde wens van fans om meer te zien. Die wens gaat nu eindelijk in vervulling.
Eerder dit jaar werd al duidelijk dat de release gepland staat voor 2024, en nu heeft de streamingdienst ook nog eens de eerste beelden onthuld van het langverwachte tweede seizoen van de populaire Aziatische serie. Zo krijgen we een korte teaser voorgeschoteld en deelt netflix de eerste kiekjes van het nieuwe seizoen!
squidgame 2024 slate announcement 03 1140x570
Still 'Squid Game' via Netflix
In 2021 bevestigde de regisseur: "Er is zoveel druk, zoveel vraag en zoveel liefde voor een tweede seizoen. Het voelt bijna alsof jullie ons geen keus laten. Maar ik kan wel zeggen dat er inderdaad een tweede seizoen komt. Het zit nu in mijn hoofd. Ik ben momenteel bezig met de planning. Maar ik denk dat het nog te vroeg is om te zeggen wanneer en hoe dat gaat gebeuren."
Vandaag heeft Netflix eindelijk een eerste teaser onthuld op sociale media. Kijkers reageren enthousiast op de onthulling. Zo schreef een fan: "Ik kan niet wachten!" Een ander voegde toe: "Squid Game gaat een spektakel worden." Naast de eerste beelden van het tweede seizoen van Squid Game deelt de streamingdienst ook tal van andere updates over aankomende films en series.
Het succes Squid Game overstijgt niet alleen de hoge kijkcijfers, maar het eerste seizoen kon ook rekenen op maar liefst 14 Emmy-nominaties, waaronder die voor beste dramaserie, een primeur voor een niet-Engelstalige serie. Kijk jij uit naar het vervolg van Squid Game? Houdt onze website in de gaten voor meer updates over het tweede seizoen.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!