Netflix deelt eerste tien minuten van Guy Ritchie's nieuwe misdaadserie 'The Gentlemen'

TV en Series
dinsdag, 05 maart 2024 om 18:00
seyewgnx0rkwnslkh9iyunjpotf
Vanaf aankomende donderdag kunnen Netflix-abonnees zich verheugen op de langverwachte misdaadserie The Gentlemen van de befaamde regisseur Guy Ritchie. Om de anticipatie op te bouwen, heeft de streamingdienst een voorproefje gegeven met de eerste 10 minuten van de serie, waarin we worden meegenomen in de onfortuinlijke gebeurtenissen die Eddie Horniman (gespeeld door Theo James) in een jungle van complicaties zuigen.
In de openingsscène van The Gentlemen ontvangt Eddie Horniman verontrustend nieuws dat hem samen met zijn familie, waaronder zijn oudere broer Freddy (gespeeld door Daniel Ings), naar het landgoed van zijn vader roept. Eddie, een kapitein in het Britse leger, beseft niet dat zijn leven op het punt staat om plaats te maken voor een monumentale reeks verantwoordelijkheden.
Theo James, die de rol van Eddie Horniman vertolkt, onthult in gesprek met Tudum (Netflix): "We maken kennis met Eddie Horniman, een kapitein bij de Queen's Dragoons. Op dat moment werkt hij voor de VN en is hij betrokken bij grenspatrouilles. Hij is vriendelijk, geliefd bij zijn troepen - een ingetogen man. Ahmed verschijnt, en dat is slecht nieuws voor Edward, die ontdekt dat zijn vader, die hij al vele jaren niet heeft gezien, op sterven ligt."
Na zijn terugkeer naar huis wordt Eddie's wereld op zijn kop gezet na de dood van zijn vader. Tijdens de begrafenis, waar Eddie voor het eerst de raadselachtige Susie Glass (gespeeld door Kaya Scodelario) opmerkt, komt de familie bijeen voor het voorlezen van het laatste testament van hun patriarch, met schokkende inhoud.
Eddie komt al snel te weten dat het landgoed van zijn familie deel uitmaakt van een crimineel wietimperium, wat hem in contact brengt met Susie. Kan Eddie zijn familie uit deze onderneming bevrijden, of wordt hij verder de onderwereld in getrokken? Het antwoord op die vraag zien we vanaf aankomende donderdag. Bekijk hier de eerste 10 minuten van The Gentlemen, de nieuwste trailer zie je hieronder.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!