Apple TV+ presenteert spectaculaire trailer van nieuwe Godzilla-serie "Monarch: Legacy of Monsters"

TV en Series
vrijdag, 13 oktober 2023 om 17:48
jask346tzlkjrtvfrhwsgcoh98q scaled
Het MonsterVerse van Legendary betreedt dit najaar het televisielandschap met de langverwachte serie "Monarch: Legacy of Monsters". Apple TV+ heeft onlangs een indrukwekkende trailer vrijgegeven, waarmee de verwachtingen voor deze serie aanzienlijk worden opgevoerd. De serie belooft een dieper inzicht te bieden in de wereld van Godzilla, allemaal vanuit het perspectief van de raadselachtige organisatie Monarch.
"Monarch: Legacy of Monsters" is het resultaat van de samenwerking tussen ervaren makers Chris Black, bekend van "Severance" en Matt Fraction, bekend van "Hawkeye". Niet minder dan Matt Shakman, die zijn sporen verdiende met "Wandavision", regisseerde de eerste twee afleveringen van dit project.
90mos0ff45nfsbucty0nnms107t 1140x570
Still 'Monarch: Legacy of Monsters' via TMDB
Na de epische strijd tussen Godzilla en de MUTO's die San Francisco verwoestte en de schokkende onthulling dat monsters echt bestaan, ontdekken twee broers en zussen, die in de voetsporen van hun vader treden, de connectie van hun familie met de geheime organisatie Monarch. Aanwijzingen leiden hen naar de wereld van monsters en uiteindelijk naar legerofficier Lee Shaw, die zich afspeelt in de jaren '50 en een halve eeuw later, waar Monarch wordt bedreigd door wat Shaw weet. Het dramatische verhaal, dat zich uitstrekt over drie generaties, onthult begraven geheimen en hoe epische, wereldschokkende gebeurtenissen doorwerken in ons leven.
De eerste twee afleveringen van "Monarch: Legacy of Monsters" zijn vanaf 17 november te streamen via Apple TV+. Vervolgens kunnen fans wekelijks nieuwe afleveringen verwachten tot en met 12 januari. Dit avontuur biedt een frisse kijk op de iconische Titanen en hun intrigerende wereld. Godzilla en zijn Titan-kameraden zijn klaar om te schitteren op het televisiescherm, en deze serie belooft een belangrijk hoofdstuk te worden in het MonsterVerse-universum.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!