David Oyelowo schittert in trailer van nieuwe Yellowstone-serie "Lawmen: Bass Reeves"

TV en Series
woensdag, 11 oktober 2023 om 13:07
f7liuhfmdubyteqqbfmzgpza0ms scaled
Het wachten is voorbij voor de fans van epische westerns. De allereerste trailer voor "Lawmen: Bass Reeves" is eindelijk onthuld, en het belooft een opwindend nieuw hoofdstuk te worden in het "Yellowstone"-universum. In de hoofdrol schittert niemand minder dan David Oyelowo, die gestalte geeft aan de legendarische wetshandhavingsagent Bass Reeves in deze aankomende Paramount+ serie. Bekijk hieronder de trailer voor een voorproefje van wat ons te wachten staat.
Bass Reeves ontsnapte als slaaf om uit te groeien tot de eerste zwarte Amerikaanse plaatsvervangende maarschalk ten westen van de Mississippi-rivier. Zijn ongelooflijke levensverhaal, met ongeveer 3.000 arrestaties op zijn naam, is nu het middelpunt van "Lawmen: Bass Reeves," een nieuwe serie geproduceerd door niemand minder dan Taylor Sheridan, de schepper van de populaire serie "Yellowstone."
kwkrsj1bses8hordqqn34qwh3v 1140x570
Still 'Lawemen: Bass Reeves' via TMDB
Deze serie belooft echter meer dan alleen het levensverhaal van Reeves. "Lawmen: Bass Reeves" wordt gepresenteerd als een anthologiereeks, wat betekent dat toekomstige afleveringen verschillende iconische wetshandhavers uit verschillende tijdperken in de geschiedenis zullen verkennen. Dit concept opent de deur naar een diepgaande verkenning van de mannen en vrouwen die de wet handhaafden in het ruige Oude Westen.
De cast van "Lawmen: Bass Reeves" is indrukwekkend. Naast David Oyelowo zien we acteurs als Donald Sutherland, Lauren E. Banks, Forrest Goodluck, Barry Pepper en Demi Singleton in belangrijke rollen. De serie heeft ook gastoptredens van Dennis Quaid, Joaquina Kalukango, Lonnie Chavis, Rob Morgan, Ryan O’Nan, Grantham Coleman en Justin Hurtt-Dunkley, met Shea Whigham en Garrett Hedlund om de cast verder te versterken.
6n4ftie0l1cyhtbsdqv4fernug8 1140x570
Still 'Lawemen: Bass Reeves' via TMDB
De serie werpt licht op het leven van Bass Reeves, die wordt beschouwd als een van de grootste helden in de Amerikaanse grensgeschiedenis. Tijdens het post-Civil War-tijdperk diende Reeves als federale vredesofficier in het Indiase territorium en arresteerde hij meer dan 3.000 van de meest gevaarlijke criminelen, dit alles zonder ooit ernstig gewond te raken.
De aankondiging van "Lawmen: Bass Reeves" dateert van twee jaar geleden, toen David en Jessica Oyelowo een exclusieve deal tekenden met ViacomCBS en MTV Entertainment Studios om zowel scripted als unscripted programma's te ontwikkelen. Deze serie is een product van hun toewijding aan het vertellen van dit opmerkelijke verhaal.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!