Netflix deelt officiële trailer en releasedatum van "Robbie Williams"

Films
woensdag, 11 oktober 2023 om 15:30
1
Netflix heeft onlangs de officiële trailer en releasedatum onthuld voor "Robbie Williams," een aankomende vierdelige documentaire die het verhaal vertelt van de meest succesvolle Britse soloartiest aller tijden. Deze documentaire markeert het 25-jarig jubileum van Robbie Williams' muziekcarrière en belooft kijkers een diepgaande en intieme blik in het leven en de carrière van deze muzikale legende.
Met honderden uren aan persoonlijk en nooit eerder vertoond beeldmateriaal dat zich uitstrekt over de afgelopen drie decennia, is deze documentaire een indrukwekkende verzameling van zowel hoogte- als dieptepunten in het leven van Robbie Williams. De regie is in handen van een veelgeprezen team van filmmakers, met niemand minder dan Asif Kapadia aan het roer. Kapadia is bekend vanwege zijn bekroonde werk aan documentaires zoals "Amy" en "Senna," en hij lijkt hetzelfde niveau van diepte en inzicht te brengen naar "Robbie Williams."
fi7atqbyj3evygpbygxseiv24dn 1140x570
Still 'Robbie Williams' via TMDB
Deze documentaire is geen gewoon overzicht van Robbie's muzikale carrière. In plaats daarvan belooft "Robbie Williams" een intiem en persoonlijk portret te schetsen van de artiest achter de schermen. Het publiek krijgt de kans om de man achter de sensationele krantenkoppen te leren kennen, en om de persoonlijke reis te ontdekken die Robbie Williams heeft doorgemaakt om de muzikale grootheid te worden die hij vandaag de dag is.
Op 8 november 2023 zal deze langverwachte documentaire beschikbaar zijn op Netflix, het is een kans die je niet wilt missen om de reis te volgen van een van de meest invloedrijke artiesten in de muziekgeschiedenis.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!