Live-action 'Halo'-serie krijgt een tweede seizoen en onthult eerste trailer

TV en Series
zondag, 03 december 2023 om 16:25
7phtsmaw8qmbewjh58jsvenynem scaled
Bijna twee jaar na de première is de langverwachte trailer voor het tweede seizoen van Halo uitgekomen. Gebaseerd op de gelijknamige videogame-franchise, draait de Paramount+ serie om Master Chief en de United Nations Space Command in hun strijd tegen de gevreesde alien-alliantie, de Covenant. Met Pablo Schreiber en Jen Taylor in de hoofdrollen werd seizoen 1 een bescheiden succes en trok genoeg kijkers om een tweede seizoen veilig te stellen. De productie werd in mei van dit jaar afgerond.
De trailer biedt een opwindende eerste blik op het aankomende seizoen, waarin de Covenant hun inspanningen opvoeren om de mensheid uit het sterrenstelsel te vegen. Ook laat de trailer de inspanningen van Master Chief en de UNSC zien om hen tegen te houden en introduceert de terugkeer van Cortana.
u5gbnhfuhmbkhrjmz7g5md9fjhf 1140x570
Still 'Halo' via TMDB
Voortbouwend op de cliffhanger van seizoen 1, onthult de trailer belangrijke details over onopgeloste verhaallijnen. Een cruciale onthulling betreft het lot van Master Chief (gespeeld door Schreiber), die na de overname door Cortana in de seizoensfinale het publiek in spanning achterliet. De trailer handhaaft een sfeer van mysterie en suggereert dat Master Chief mogelijk meer toegewijd is aan de missie van de UNSC dan voorheen, iets wat verankerd zou kunnen zijn in Cortana's programmering en haar controle over zijn lichaam.
Hoewel het eerste seizoen niet bij iedereen in de smaak viel, is het toch goed nieuws voor fans dat het avontuur van Master Chief wordt voortgezet. Halo Seizoen 2 gaat op 8 februari in première, en het eerste seizoen is nu te bekijken op SkyShowtime. Hieronder vind je de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!