Ewan McGregor geeft teleurstellende update over tweede seizoen van 'Obi-Wan Kenobi'

TV en Series
vrijdag, 02 februari 2024 om 12:33
cdct5srmwdfneggzh45juwgrx3u scaled
Obi-Wan Kenobi-ster Ewan McGregor heeft onlangs een update gegeven over het langverwachte tweede seizoen van de Star Wars spin-off. Het eerste seizoen werd met lof ontvangen door zowel critici als fans, die hoopvol uitkijken naar een vervolg op Disney+.
Tijdens een panel op hetGoteborg Film Festivaldeelde McGregor echter nieuws dat de verwachtingen van een tweede seizoen wellicht temperde. McGregor onthulde dat, hoewel hij graag terug zou keren voor een tweede seizoen, er momenteel geen concrete gesprekken over plaatsvinden.
qyvblpjsvdbrmhtbpb3mzjofylq 1140x570
Still 'Obi-Wan Kenobi' via TMDB
Daarnaast blikte McGregor terug op zijn aanvankelijke terughoudendheid om de rol vanObi-Wan Kenobiop zich te nemen in deStar Warsprequel-trilogie. Hij beschreef hoe zijn betrokkenheid bij een andere film,The Beach, aanvankelijk prioriteit had.
McGregor reflecteerde ook op de uitdagende periode rond de release vanStar Wars: The Phantom Menacein 1999. Ondanks zijn blijdschap over het feit dat hij het personage werd voor velen, benadrukte hij de moeilijkheid om te acteren in een film die aanvankelijk bekritiseerd werd. Desondanks moesten ze nog twee vervolgfilms maken, een ervaring die McGregor als vreemd en uitdagend beschouwde.
atxhyyxx23agwaqrkrs1fnghgso 1140x570
Still 'Star Wars: Episode I - The Phantom Menace' via TMDB
Met het tweede seizoen vanObi-Wan Kenobinog onzeker, blijft McGregor optimistisch over zijn betrokkenheid in hetStar Wars-universum. De serie, die tien jaar na de gebeurtenissen vanStar Wars: Revenge of the Sithplaatsvindt, smaakt naar meer, maar voor nu lijkt het erop dat de fans nog even geduld moeten hebben.Star Wars: Obi-Wan Kenobiis te zien op Disney+.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!