Dreamworks-klassieker uit 2010 krijgt een sequel én een serie

Films
vrijdag, 02 februari 2024 om 10:45
xmmuibyfm2dygu49fa5xu4mmclw scaled
Animatiefilm Megamind krijgt een vervolg, Megamind vs. the Doom Syndicate. De voormalige schurk leidt in de nieuwe film een nieuw leven als herboren held. De trailer onthult een verhaal waarin Megamind een jonge leerling aanneemt en de strijd aangaat met zijn voormalige bondgenoten, de Doom Syndicate.
De eerste film, een klassieker van DreamWorks Animation, genoot wereldwijd succes met een opbrengst van $322 miljoen. Hoewel de officiële cast van de sequel nog niet is onthuld, hebben fans de trailer al geanalyseerd. Enigszins gemengde reacties worden geuit, vooral gericht op de verschillen in stemmen en animatiekwaliteit in vergelijking met het origineel.
is2w23miy0nuezgfd1bsexsvc48 1140x570
Still 'Megamind vs. The Doom Syndicate' via TMDB
Naast de film kunnen fans uitkijken naar de serieMegamind Rules!, bestaande uit acht afleveringen van elk 22 minuten. Het is helaas nog niet duidelijk of de serie en ook de film in Nederland te zien zullen zijn. Gezien de kritieken op sociale media is het in iedergeval niet verwonderlijk dat de film geen bioscooprelease zal krijgen en lijkt het vooral weer een poging te zijn om snel en gemakkelijk te scoren met een bekende franchise.
De originele stemmencast lijkt ook afwezig te zijn, waarbij fans vooral teleurgesteld zijn in het feit dat Will Ferrell niet te horen is als Megamind. Nee, deze kunnen we zeer waarschijnlijk gewoon overslaan en het is wat ons betreft enorm zonde dat dit überhaupt gaat uitkomen. Ga jij de film en serie een kans geven? Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!