Bekroonde Netflix-serie 'Beef' krijgt tweede seizoen met Jake Gyllenhaal en Cailee Spaeny

TV en Series
dinsdag, 27 februari 2024 om 13:00
q2vb8spf9rjjbalpgwcfnpqksoy
Volgens Deadline werkt de bedenker van de bekroonde serie Beef, Lee Sung Jin, momenteel aan het tweede seizoen van de succesvolle Netflix-serie. De aankomende reeks belooft een nieuwe wending aan het concept te geven door zich te richten op twee conflicterende koppels. Bekende namen zoals Charles Melton en Cailee Spaeny worden genoemd, evenals Jake Gyllenhaal en Anne Hathaway.
Hoewel Seizoen 2 nog in de vroege stadia van ontwikkeling verkeert, wordt al geanticipeerd op een boeiende voortzetting van de populaire serie. Beef seizoen twee zal, net als zijn voorganger, als een limited serie worden geproduceerd, waarbij de scripts zich momenteel in de afrondende fase bevinden.
Hoewel er nog geen officiële aankondigingen zijn gedaan, is er speculatie over de mogelijke start van de opnames in de zomer of herfst van 2024. Hoewel Netflix Seizoen 2 nog niet formeel heeft aangekondigd, heeft de maker, Lee Sung Jin, zijn enthousiasme geuit om verder te gaan met het uitbreiden van de serie.
Met het succes van het eerste seizoen, bekroond met acht Primetime Emmy Awards en drie Golden Globes, is het niet verrassend dat Netflix overweegt een vervolg te geven aan Beef. De serie geniet een indrukwekkende beoordeling van 98% op Rotten Tomatoes en lijkt klaar te zijn voor een nieuwe triomf met het aankomende seizoen.
Lee Sung Jin benadrukt in interviews zijn bereidheid om het verhaal verder te verkennen, en hoewel de toekomst van Beef nog niet officieel is bevestigd door Netflix, blijven fans hoopvol en in afwachting van meer nieuws. Het eerste seizoen met Steven Yeun en Ali Wong is momenteel beschikbaar om te streamen op Netflix. Kijk jij uit naar een tweede seizoen van Beef? Bekijk hieronder de trailer.
Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via Facebook, Twitter en Instagram!