The Nerd Shepherd

Andrew Lincoln kruipt opnieuw in de huid van Rick Grimes in “The Walking Dead: The Ones Who Live”

The Walking Dead The Ones Who Live

Donderdag werd tijdens New York Comic Con een schat aan nieuwe informatie onthuld over de “The Walking Dead”-spin-off die draait om Rick en Michonne. De show, officieel getiteld “The Walking Dead: The Ones Who Live”, zal volgens een nieuwe trailer in februari 2024 in première gaan. 

“The Walking Dead: The Ones Who Live” werd officieel aangekondigd in 2022, met de terugkeer van Andrew Lincoln en Danai Gurira in de rollen van Rick en Michonne, die eerder te zien waren in de hoofdserie. Pollyanna McIntosh maakt eveneens haar terugkeer als Jadis, een personage dat ze al eerder vertolkte in “The Walking Dead”. Terry O’Quinn zal te zien zijn als Beale, terwijl Matt Jeffries de rol van Nat op zich zal nemen. Eerder was al aangekondigd dat Lesley-Ann Brandt de rol van Pearl zou vertolken.

LEES OOK | The Walking Dead introduceert gemuteerde “Walkers” in nieuwe Daryl Dixon spin-off

The Ones Who Live
Still 'The Ones Who Live' via TMDB

De serie wordt beschreven als een episch liefdesverhaal. De officiële beschrijving luidt: “Rick en Michonne worden in een andere wereld geworpen, gebouwd op een oorlog tegen de doden en uiteindelijk een oorlog tegen de levenden. Kunnen ze elkaar vinden en ontdekken wie ze waren in een plaats en situatie die ze nog nooit eerder hebben meegemaakt?”

Voor Nederlandse fans van The Walking Dead lijkt het erop dat ze nog even geduld moeten hebben voordat ze kunnen genieten van de nieuwe spin-off. Ook de andere spin-off series, genaamd “Dead City” en “Daryl Dixon,” zijn namelijk nog steeds niet beschikbaar. Gelukkig is de originele serie, “The Walking Dead,” momenteel wel in zijn geheel te streamen via Netflix. Dus terwijl het wachten op de nieuwe avonturen voortduurt, kunnen fans zich onderdompelen in de wereld van Rick Grimes.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen