The Nerd Shepherd

Jason Statham schittert in de nieuwe trailer van “The Beekeeper”

The Beekeeper

In een wereld waar we ons steeds meer bewust worden van de cruciale rol die bijen spelen in ons ecosysteem, zou je denken dat een film met de naam “The Beekeeper” ons zou trakteren op een heldhaftige milieuactivist die de strijd aangaat tegen bedreigingen voor deze vitale bestuivende insecten. Maar, helaas, deze film heeft andere plannen. In plaats daarvan worden we ondergedompeld in een razendsnelle wereld van wraak en actie, met niemand minder dan de actieheld Jason Statham in de hoofdrol.

“The Beekeeper” volgt het verhaal van Mr. Clay, een voormalige geheimagent die zijn nieuwe roeping heeft gevonden in het houden van bijen. Gespeeld door niemand minder dan Jason Statham, zien we hem transformeren van een rustige imker tot een meedogenloze wreker. Zijn motief? De tragische gebeurtenissen die volgen op de phishing-scams waar zijn buurvrouw, gespeeld door de getalenteerde Phylicia Rashad, het slachtoffer van wordt. Nadat ze haar spaargeld verliest en zelfmoord pleegt, besluit Mr. Clay dat het tijd is om de daders achter deze schandelijke praktijken te confronteren.

LEES OOK | Recensie: “Reptile” – Netflix weet opnieuw te scoren met een succesvolle detective thriller

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Still 'Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw' via TMDB

Natuurlijk blijkt al snel dat dit niet zomaar een eenvoudige phishing-scam is. Het verhaal wordt al snel veel groter dan Mr. Clay ooit had kunnen vermoeden. De film neemt ons mee op een waanzinnige reis vol actie, waarbij Mr. Clay door een doolhof van gevechten en geheime organisaties wordt geslingerd. Het zou zomaar kunnen dat “The Beekeeper” de Fast and the Furious-franchise naar de kroon steekt als het gaat om overdreven actie en onwaarschijnlijke plotwendingen. 

De film heeft een sterrencast met onder andere Emmy Raver-Lampman, Josh Hutcherson, Bobby Naderi, Minnie Driver en Jeremy Irons. Dit ensemble van getalenteerde acteurs voegt nog meer diepte toe aan het verhaal en zorgt ervoor dat “The Beekeeper” een ware sensatie wordt.

Verwacht een spectaculaire reis vol actie en wraak die je niet snel zult vergeten. Jason Statham als een bijenhouder met een missie? Dat moet je gewoon zien om het te geloven! Bekijk hieronder de trailer van “The Beekeeper”. De film draait vanaf januari in de bioscoop.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen