The Nerd Shepherd

Nieuwe Netflix Original “How to Become a Cult Leader” belooft een unieke kijk op beruchte sektes – Bekijk nu de trailer!

Still 'How to Become a Cult Leader ' via TMDB

Netflix heeft de trailer uitgebracht voor “How to Become a Cult Leader”, de nieuwe Original die wordt verteld door Peter Dinklage en op 28 juli in première gaat. Deze zesdelige docuserie is het tweede deel van de “How to Become”-reeks van de streamingdienst, na “How to Become a Tyrant”.

Still 'How to Become a Cult Leader ' via TMDB
Still 'How to Become a Cult Leader ' via TMDB

Beroemde sekteleiders

De docuserie is vermomd als een handleiding voor het verkrijgen van een toegewijde sektevolging en biedt een humoristische kijk op de opkomst van zes beroemde sekteleiders. Specifieke sekteleiders zijn nog niet bekendgemaakt, maar op basis van de trailer zijn Heaven’s Gate, Jonestown en de Manson Family waarschijnlijke onderwerpen. De uitvoerende producenten van de serie zijn Jonas Bell Pasht, Jonah Bekhor, Peter Dinklage, David Ginsberg en Jake Laufer. Deze getalenteerde groep belooft een unieke benadering te bieden bij het verkennen van dit fenomeen sekteleiderschap.

Duistere aantrekkingskracht en psychologie onthuld

“How to Become a Cult Leader” wordt een intrigerende reis die kijkers de kans geeft om de duistere aantrekkingskracht van sektes te begrijpen en de psychologie achter de leiders ervan te ontdekken. Met Peter Dinklage als verteller kunnen we zeker een meeslepende en boeiende ervaring verwachten. De docuserie belooft niet alleen een fascinerend kijkje te geven in de geschiedenis van sektes, maar ook belangrijke vragen op te roepen over manipulatie, de macht van overtuiging en de kwetsbaarheid van menselijke geesten.

Met de succesvolle formule van de “How to Become”-reeks en de betrokkenheid van getalenteerde producenten, lijkt de nieuwe zesdelige docuserie een veelbelovende toevoeging te worden aan het Netflix-aanbod. Deze serie belooft kijkers te informeren, te vermaken en aan het denken te zetten over een onderwerp dat altijd al fascinatie en angst heeft opgeroepen. Op 28 juli kunnen we ons klaarmaken voor een onthullende reis naar de wereld van sekteleiderschap.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen