The Nerd Shepherd

Nicolas Cage jaagt op een Mythische kudde Buffalo’s in “Butcher’s Crossing” – Bekijk nu de trailer!

Trailer Butcher's Crossing

Nicolas Cage heeft zich gevestigd als een veelzijdige en boeiende acteur, wiens artistieke keuzes en stijl voortdurend de aandacht weten te trekken. Eerder zagen we hem schitteren in het westerngenre met zijn rol in “The Old Way”. Dit najaar staat hij opnieuw in de schijnwerpers in de langverwachte verfilming van John Williams’ roman “Butcher’s Crossing”. Sony heeft zojuist de eerste officiële trailer uitgebracht, en het belooft een indrukwekkend cinematografisch avontuur te worden.

Nicolas Cage als doorgewinterde buffeljager

“In ‘Butcher’s Crossing’ worden we meegenomen naar het jaar 1873, waarin Will Andrews, vertolkt door Fred Hechinger, een jonge student van Harvard, zijn academische carrière achter zich laat om dieper te graven in de essentie van het leven. Gedurende zijn reis kruist zijn pad dat van Miller, meesterlijk vertolkt door Nicolas Cage, een doorgewinterde en gedreven buffeljager. Samen gaan Andrews en Miller op zoek naar een mythische kudde buffels in de ongenaakbare Rocky Mountains.

Dit leidt tot een gevaarlijke en meeslepende expeditie waarbij beide mannen geconfronteerd worden met de ruwe en genadeloze facetten van de wildernis. Naarmate ze dieper doordringen in de wildernis, staan ze oog in oog met de onontkoombare krachten van de natuur, en de prijs die ze betalen voor hun avontuur is buitengewoon hoog.”

Butcher's Crossing
Still 'Butcher's Crossing' via Just Entertainment

Vanaf 9 november in de bioscoop

“Butcher’s Crossing” staat gepland om vanaf 9 november in de Nederlandse bioscopen te draaien. Nicolas Cage’s onmiskenbare talent en de intrigerende thema’s van de film maken het een must-see voor iedereen die houdt van meeslepende verhalen en boeiende personages. Mis deze kans niet om een van de grootste acteurs van onze tijd in actie te zien in deze nieuwe epische western.

Trailer Butcher's Crossing

De eerste trailer voor “Butcher’s Crossing” heeft de verwachtingen rondom de film tot grote hoogten doen stijgen. De beelden beloven prachtige landschappen, intense actiescènes en krachtige vertolkingen van de personages. Het is duidelijk dat deze film een meeslepende en diepgaande ervaring zal bieden voor liefhebbers van het westerngenre en filmliefhebbers in het algemeen.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen