The Nerd Shepherd

Timothée Chalamet schittert opnieuw als Paul Atreides in “Dune: Part Two” – Bekijk nu de eerste Trailer!

Warner Bros. en Legendary hebben zojuist de trailer van Dune: Part Two uitgebracht. De trailer toont nieuwe beelden van het vervolg, dat geleid wordt door Timothée Chalamet en op 3 november in de bioscoop zal verschijnen.

Deze opvolger zal de mythische reis van Paul Atreides verkennen terwijl hij zich verenigt met Chani en de Fremen, terwijl hij op een wraakpad is tegen de samenzweerders die zijn familie hebben vernietigd. Met de keuze tussen de liefde van zijn leven en het lot van het bekende universum, streeft hij ernaar een verschrikkelijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorzien.

Dune: Part Two wordt opnieuw geregisseerd door Denis Villeneuve. De terugkerende cast bestaat onder andere uit uit Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Dave Bautista en Zendaya. Christopher Walken sluit zich aan als keizer Shaddam IV, Florence Pugh als prinses Irulan, Austin Butler als Feyd-Rautha, Léa Seydoux als Lady Margot en Souheila Yacoub als Shishakli.

Bij de release kreeg de eerste film veel lof van zowel fans als critici. Het kreeg ook maar liefst 10 Oscar-nominaties en won er zes, waaronder Beste Originele Muziek, Beste Geluid, Beste Montage, Beste Cinematografie, Beste Productieontwerp en Beste Visuele Effecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen