The Nerd Shepherd

George R.R. Martin onthult langverwachte update over “The Winds of Winter”

Game of Thrones

Het is alweer ruim een decennium geleden sinds het laatste boek van George R.R. Martin in de A Song of Ice and Fire-reeks verscheen en fans wachten reikhalzend op het vervolg: “The Winds of Winter”. Hoewel de schrijver zich de afgelopen jaren ook heeft beziggehouden met andere projecten, zoals de populaire serie “Game of Thrones” en het recente succes “House of the Dragon”, blijft de vraag naar het volgende boek onverminderd groot.

Game of Thrones
Still 'Game of Thrones' via TMDB

The Winds of Winter

Afgelopen weekend heeft George R.R. Martin op zijn blog laten weten dat hij hard werkt aan “The Winds of Winter”. Dagelijks is hij bezig met schrijven, herschrijven en editen. Hij erkent dat de voortgang wellicht niet zo snel is als sommige fans zouden willen, maar benadrukt dat er gestaag vooruitgang wordt geboekt.

LEES OOK | Game of Thrones-makers presenteren langverwachte Netflix-serie “3 Body Problem” – Bekijk Nu de Trailer!

"And, yes, yes, of course, I’ve been working on WINDS OF WINTER.  Almost every day.  Writing, rewriting, editing, writing some more.   Making steady progress.   Not as fast as I would like.. .certainly not as fast as YOU  would like… but progress nonetheless."

Release Datum

Ondanks het goede nieuws is er nog geen concrete release datum bekendgemaakt. Het blijft dus nog even afwachten wanneer het langverwachte boek eindelijk in handen van de lezers zal zijn. Desondanks geeft de recente update van Martin de fans hoop en geruststelling dat hij serieus bezig is met het vervolg in de geliefde serie.

Game of Thrones
Still 'Game of Thrones' via TMDB

Teleurgestelde Fans

In het verleden heeft George R.R. Martin zich enigszins geërgerd aan kritiek van fans die vinden dat hij te veel tijd besteedt aan “randzaken” in het ASOIF-universum, zoals spin-off shows en andere verhalen. Hij lijkt echter vastberaden om zich te focussen op het voltooien van “The Winds of Winter” en de saga van Westeros voort te zetten.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen