The Nerd Shepherd

Disney pakt uit met allereerste trailer van betoverende kerstfilm “The Shepherd”

The Shepherd

Disney+ heeft onlangs een betoverende trailer uitgebracht voor de aankomende korte film “The Shepherd”. Dit verhaal, dat zich afspeelt in 1943, volgt het avontuur van Freddie Hooke, een jonge Royal Air Force piloot, die op kerstavond strandt in een vliegtuig boven de Noordzee. Gespeeld door Ben Radcliffe, brengt Hooke ons een verhaal van hoop en moed te midden van de ontberingen van oorlogstijd.

Met een getalenteerde cast, waaronder Steven Mackintosh, Millie Kent, Simon Wilson, Iwan Bond, Claire Price, Simon Lennon, Jack Donoghue, Asan N’Jie, Olatunji Ayofe en Scarlet Grace, belooft “The Shepherd” een emotioneel geladen en meeslepende ervaring te worden. Het verhaal neemt een intrigerende wending met de komst van John Travolta, die de rol van een mysterieuze reddingspiloot op zich neemt, en op het juiste moment verschijnt om Hooke te helpen.

LEES OOK | Disney kiest voor CGI-dwergen na ophef: “Snow White”-bioscooprelease uitgesteld tot 2025

The Shepherd
Still 'The Shepherd' via Disney

De film wordt geschreven en geregisseerd door Iain Softley, en geproduceerd door niemand minder dan Alfonso Cuarón, bekend van “Gravity”. Cuarón, die een diepe liefde koestert voor het bronmateriaal van Frederick Forsyth, belooft met dit project een gedenkwaardige en ontroerende film te leveren. Het is duidelijk dat “The Shepherd” niet alleen een film is om naar uit te kijken, maar ook een eerbetoon aan de kerstgeest en de kracht van mededogen, zelfs in de donkerste tijden.

The Shepherd
Still 'The Shepherd' via Disney

De recent uitgebrachte trailer wekt de anticipatie voor “The Shepherd” tot grote hoogten, en laat zien dat deze film zowel spanning als emotie zal bieden. Het verhaal van een gestrande piloot op kerstavond is doordrenkt van kerstsfeer en herinnert ons aan de kracht van saamhorigheid. De film is ongetwijfeld een must-see tijdens de feestdagen, en belooft ons een betoverende en onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen