The Nerd Shepherd

Spannende Thriller van David Fincher nu te zien op Netflix

The Killer

Na een kortstondige bioscooprelease maakt de langverwachte nieuwe film van topregisseur David Fincher nu eindelijk zijn debuut op Netflix. “The Killer,” gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Alexis Nolent en Luc Jacamon, is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst.

Het verhaal van de thriller voert ons mee naar de duistere wereld van een eenzame moordenaar, die geduldig in de koude schaduwen wacht op zijn volgende slachtoffer, zonder gehinderd te worden door enige vorm van spijt. Naarmate de tijd verstrijkt, groeit zijn angst dat hij zijn eigen verstand verliest. Een bijna noodlottig ongeval zet de gebeurtenissen in gang, en hij raakt verstrikt in een intense confrontatie met zowel zijn opdrachtgevers als zijn innerlijke demonen. Dit alles vindt plaats tijdens een internationale klopjacht, waarvan hij volhoudt dat het louter zakelijk is.

LEES OOK | Waargebeurde spionage-thriller met Benedict Cumberbatch nu te zien op Netflix

The Killer
Still 'The Killer' via TMDB

De hoofdrol in de film wordt vertolkt door Michael Fassbender. Naast hem schitteren de getalenteerde Tilda Swinton, bekend van haar rol in Doctor Strange, Charles Parnell uit Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, Arliss Howard, eerder te zien in Finchers Netflix-productie Mank, en Sophie Charlotte.

“The Killer” beleefde zijn première in de bioscoop, omdat Netflix de film wil laten meedingen voor een Oscar. Alvorens een film in aanmerking komt voor deze prestigieuze prijs, moet deze een bepaald aantal dagen in de bioscoop vertoond zijn geweest. Nu hebben kijkers over de hele wereld de mogelijkheid om deze aangrijpende thriller rechtstreeks vanuit hun eigen huiskamer te ervaren.

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen