The Nerd Shepherd

Ongeluk Prinses Diana als tragisch middelpunt in nieuwe trailer van “The Crown”

The Crown trailer

De Netflix-hitserie The Crown is al jaren een regelrechte sensatie onder liefhebbers van historische drama’s en koninklijke intriges. Het wachten is eindelijk voorbij, want Netflix heeft de officiële trailer onthuld voor het eerste deel van het laatste seizoen van The Crown, dat vanaf 16 november te zien zal zijn. 

Het zesde seizoen van The Crown belooft opnieuw een meeslepende reis door de recente geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk en het koningshuis. In de eerste vier afleveringen van dit seizoen staan prinses Diana en prins Charles centraal, terwijl ze hun eerste zomer als gescheiden koppel beleven. De koninklijke familie verdeelt zich tijdens deze periode over verschillende vakantiebestemmingen. Diana wordt in het zuiden van Frankrijk het hof gemaakt door de Fayeds, terwijl prins Charles trouw blijft aan de koninklijke tradities en zijn tijd doorbrengt op het landgoed Balmoral in Schotland.

LEES OOK | Nieuwe spannende dramafilm met Emily Blunt en Chris Evans nu beschikbaar op Netflix

The Crown
Still 'The Crown' via Netflix

De media volgen hun bewegingen op de voet en de vergelijkingen tussen beide vakanties worden uitgebreid belicht. Fanatieke paparazzi dragen bij aan de toenemende spanning rondom het koninklijke echtpaar. Terwijl het leven op luxe jachten en de voortdurende media-aandacht hun charme beginnen te verliezen, verlangt prinses Diana naar haar zonen, prins William en prins Harry, die inmiddels weer terug zijn op Balmoral. Haar verlangen naar haar kinderen leidt tot een dramatische omweg naar Parijs, waar zaken escaleren te midden van een agressieve achtervolging door de media.

Het seizoen neemt een tragische wending wanneer het nieuws van Diana en Dodi’s fatale auto-ongeluk bekend wordt. Het Verenigd Koninkrijk en de wereld rouwen om de prinses van het volk, en de koningin wordt overvallen door diepgaand publiek verdriet. Terwijl een golf van ontzetting door het paleis trekt, verwerkt ook Mohamed Al Fayed, de vader van Dodi, het verlies van zijn zoon. Hij hoopt dat het nieuws hem en de koninklijke familie zal samenbrengen, maar in plaats daarvan wordt hij steeds meer gemeden.

The Crown
Still 'The Crown' via Netflix

The Crown deel 1 zal op donderdag 16 november  exclusief op Netflix te zien zijn. Het belooft een seizoen vol emotie, intriges en historische gebeurtenissen te worden, en fans kunnen niet wachten om weer meegezogen te worden in het koninklijke drama dat The Crown zo geliefd heeft gemaakt. Met de onthulling van de officiële trailer neemt de anticipatie alleen maar toe, en de verwachtingen voor dit seizoen zijn hooggespannen. 

Genoten van het artikel? Trakteer ons op een (virtuele) koffie of steun The Nerd Shepherd door ons te volgen via FacebookTwitter en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest Gelezen